Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije moje razmišljanje to su sudski dokazane činjenice. Pozdrav.
PITANJE ZA OVE STO SRBE NAZIVAJU SMRDSKA I SMRDI-KAKO OBJASNJENE IMATE DA VOZILI AUTOBUS KOJI IDE ZA SARAJEVO ;SANDZAK ILI TURSKU TAKO SMRDI DA SE U NJEMU NE MOZE SJEDITI-MOLIM ODGOVOR KAKO TO DA SU LOJAVI MUSLIMANI TAKO CISTI AVAGON ZA TURSKU ILI SARAJEVO SMRDI DA U NJEMU NEMOGUCE DA SE SJEDI-UNAPRIJED HVALA NA OBJASNJENJU
Ja glupe nacije majko mila, kakav vas crni referendum vi kupujete s tim glupostima voznu kartu u jednom pravcu... Mrs u Smrdiju ruljo smrdljiva... Dodo ce na dedinje a gdje ce te vi?
Dodo vas muze kao krave nepismeni ludaci srpski... Nema od vaseg prisbajanja nista a nije nikad ni bilo, uvijek ste trazili puno a dobijali premalo... Pusiona referendum pusiona smrdska
to je svakako tvoje misljenje, i ja ga postujem, ali preko 50% gradjana BiH koji nisu Bosnjacke narodnosti, ne razmisljaju isto kao i ti, i to bi svakako i ti trebao da postujes. ostaj mi dobro, a ja cu ostati sa strane :)
Čitav problem je u tome što je entitet Rs nastao na zločinu i genocidu da toga nije bilo stanje bi bilo sigurno drugačije a možda taj entitet i nezavisan,kažem možda,pa sad ti razmisli malo,protjeraj,pobij,raseli i na kraju počini genocid u srebrenici i onda taj teritorij izdvoji iz Države,budimo realni to bi bila katastrofa,zbog svih tih fakata entitet rs je trajno zaključana u BiH,svakako postoji i Brčko koje dijeli taj entitet na dva dijela(dejtonska kategorija). PS Ostani i dalje sa strane.
kad ovako covek gleda sa strane sve ove vase komentare, nikad mu ne bi ni na pamet palo da de jure vi svi zivite u istoj drzavi.... zbog svega toga , je svakome pa i onom najzagrizenijem jasno, makar i u podsvesti, da od ove i ovakve BiH nema nista! ili se dogovarajte ili se razilazite, muka vas je gledati ovako! ako su mogle Srbija i Crna Gora (dva oka u glavi i isti narod) da se razdvoje, sto ne bi mogli i vi?
@SERB...ZABORAVIH RECI,cudi me da ti tako mlad i sposoban,pametan,a imas manje primanje nego babe u rs,ti neki dan rece da one imaju po 600km penzije,potrudi se malo,nemoj vise sebi to da dozvolis,na tebi je buducnost rs.....
A Dodik nije Srbin,ha,njemu nije dovoljno 500 km....
Možda su vama pare svetinja. Srbi ne prodaju vjeru za večeru. RS i Srbija su svetinje. Pare dođu i prođu. Meni je milion puta drže živiti sa 500 KM u srpskoj Republici nego živiti sa 5000 KM u islamskoj džamahiriji.
@SERB...kada oni svi rade ono sto je najbolje za rs,zasto se redovno svadaju u skupstini,kakve veze ima zakon o referendumu...evo neki dan je u rs izglasan zakon o oduzimanju ne zakonito stecene imovine,dakle zakon postoji,e sad cemo vidjeti,kome ce se sta oduzeti,ili mozda mislis da su svi politicari,sve to stekli zakonito....puna je ova drzava zakona,samo ih niko ne provodi,tako ce da bude i sa ovim,cisto laganje napacaneg naroda.....
Vidili smo na pitanju Kosova da ništa NE MORA. Mora se poštovati volja naroda jer u protivnom država ne funkcioniše i postoje stalni problemi. Kad je 20% Albanaca podjelilo Srbiju, kako neće 50% Srba i Hrvata podjeliti BiH ?
Ti ili si dijasporas ili ti je tata na budzetu a ti po cijeli dan dangubis. Znamo mi kakve su to patriote. Bjez\'te noge.
Serb...Pare su danas svetinja...Svima njima...I svi se preplicu oko politickih ujdurmi...
Podjeljeni su što se tiče ekonomije i sl. pitanja. Ali što se tiče RS, to je svima svetinja. Tako da je meni svejedno koja će od srpskih partija biti na vlasti.