Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li nesto u vezi privrede ili zaposlenja mozda? avavavavav vec 20 godina isto
Novinari, de pls vise ovog maj\'m\'u.n.a ne stavljajte u vijesti - pa tim se on hrani ...
Odgovor za hablechinu Duduka na njegovo o novim referendumima.....I svaki put kad pokrenes pricu o referendumu SVAKI put ces dobiti po nosu....Ponavljajuci istu radnju s ocekivanjem da ce dati drugaciji rezultat je olicenje KRETENA....Duduk, povuci paralelu!!!!
krsis dayton dodiku s tim referendumom
GLEDAM GA MALO PRIJE NA NEKOJ TV A ON UFURAN DA JE PREVESLAO CIJELU EVROPSKU ZAJEDNICI ETO REFERENDUM JE U LADICI PA KAD GOD TREBA PA MAKAR I SEDMIČNO ON ĆE DA GA RASPIŠE JADO JADNI OD SVAKOG PORAZA PRAVIŠ POBJEDU PAPAK OSTAJE PAPAK ZA CIJELI ŽIVOT JADNIK KAŽE NEMA NI IMOVINE NI RAČUNA SIROMAŠAK DA MU UDIJELIMO MARKU ZA HLJEBA DA NE CRKNE OD GLADI
@zeleni zub Vi sandžaklije imate stvarno originalan riječnik: magare škutor sikter kamenjar smrdlj... Tvoj riječnik najbolje govori o tebi samom, ali kom je to pričam, kad ti vjerojatno ne razumiješ o čemo ja govorim.
@zeleni zub Kako ti možeš pričati o hrvatima kad nikad nisi bio u hrvatskoj. To je isto kao da ja tebi pričam o sandžaklijama
@zeleni zub pa nisam ja kriv što su mi 3 muslimana iz okoline zenice za siću natovarlil punu cisternu g0vana. Znam im čak i imena, ali nisam kao ti da ih kažem. Možda tebe to vrijedja ali je (bolna) istina.
dali znas jado da najveci unioverziteti na svijtu proucavaju fenomen srpske morbidne genoze.jeli ti poznato da na tim univerzitetima psihijatri i genetski strucnjaci pokusavaju da odgonetnu srpsku zlocinacku i nastranu prirodu.
ŠTA MISLIŠ DA MALO PROMJENIŠ SVOJ NICK DODAJ MU SAMO NAD ISPRED.
DONESI MI LIJEK BRZOOOOOO AAAAAAAAAAA
Au,zeleni jesi mu nagovorio ! Bravo retardirani brate moj
@istina boli......nek ti mama go-vna cisti smr-do seljo-bersko kamenjarski.........vi skutori ste septicka jama federacije .......i ne poredi se sa hrvatima jer ste dva svijeta............njima se kosa na glavi dize kad vas vide i cuju !!!!!! Ps znamo da te istina boli papak primitivni...........tako je to sa gubitnicima........iz vukoje-bi-ne !!!!! SIKTER MA-GA-RE SMRD-LJI-VO
može kad mi očistiš septičku za 10 km, ko što ti je otac ili rodjak neki dan čistio
@sos Da si ikaka u životu držao oružje u rukama, ili nedaj bože bio 3 dana u rovu, ne bi tu baljezgao gluposti. Nego pitaj mamu da ti da 5 maraka da možeš u ganapu kupit 5 piva i večerat ubit se ko deva. Svakako s takvom pameti nećeš ništa guziiit 10 godina.
Jes jes poskollija,zabili se od juga hercegovine pa do save Podoji ga većinskom narodu u BiH
I mi oruzje kad BiH bude ugrozena.