"BiH treba iskoristiti pažnju"
0
Reeker: Napad na Ambasadu SAD-a je akt pojedinca
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se BiH pretvara u islamsku drzavu? Zasto sad fol svi mrze SAD a fol podrzavaju ovog idiota...Mi cemo kao nesto protiv EU i USA a nema nas na mapi, crkajemo od gladi i nezaposlenost. Djaba sve, nikad mi pameti doci necemo. Trebao se uhvatiti bilo koga, za bilo koju slamku, samo da isplivamo, jer sami necemo.
Amerikanci naši prijatelji, pokazali se u ratu, sjećam se kad su nam bacali pakete iz aviona na Ivan Sedlu, koliko smo se kao djeca radovali tome, hvala im!
Vehabije su najgora stvar koja se mogla desiti ovoj jadnoj državi...Treba ih poslati tamo gdje pripadaju- Nije im mjesto ovdje ! Ova drzava treba naprijed, treba Evropu , SAD...a ne te jeb.ene prim.itivce bradonje i njihove zene umotane tzv.ninje...Niko normalan ne želi bijedne primitivce da gleda..Kad ih vidimo povraća mi se od muke..Uzas jedan...Toliko primitivizma ...Pustitie više vjeru i te budale ..Uhvatite se posla Bosanc i Hercegovce...Napolje vehabije ...gonite se...u p.m.
Jest ovo je djelo pojedinca koji je dobio zadatak iz radikalnih islamistickih krugova. Pa valjda je to svakom bilmezu jasno kao dan. A ovi nasi majmuni i dalje nastoje da zabijaju glavu u pijesak.
Da Bog da da ti Mevlid pokuca na vrata :-)
haha, sad su vam Hrvati i Srbi krivi za ovo. Nevjerovatno. A vi jadni ne podržavate ove bradonje, naturili vam ih kja.firi što nose krst i križ. Mora da su Dodik i Čović sve smislili da vas jadne kompromitiraju. S jedne strane gu.zu širite ara.pskom svijetu, a s druge crk.oste od želje da budete dio Zapada. Sad ste u nebranom grožđu pa su vam normalno krivi drugi. Onaj bol.esnik je samo pokazao ono što velika većina misli.
POROMLJAVANJE JE POCELO DAVNO U BIH JOS U VRIJEME KOMUNIZMA I SVETOG TITE,U SARAJEVOJE MOGA SVAKO DOCI LAKO UVJEK,ALI NE U BEOGRAD,LJUBLANU I ZAGREB.SRBI DOBIJU VELIKU LOVU ZA PROJEKTE MANJINA ROMA I ONDA IH FINO PROTJERAJU U BIH,A TO RADE DUGO VREMENA SISTEMATSKI I ORGANIZOVANO.
Bosnjaci kontorliraju sta, budalo srpska lazovska, Direktor SIPA je SRBIN,Mirko Ljujic i ON JE DO GRLA umjesan o OVOJ teatarskoj sceni vehabije jasarevica.! a dragan covic je srbin, to SVAK zna , POTURENI hrvat ko sto je tihic , potureni Bosnjak.
Beograd je CENTAR svih vehabijskih organizacija, finasiranja, implementacije ko i pranja mozga ........vrijeme je da to NAPOKON IZADJE na VIDJELO.!
Propustili ste nešto: U svom odgovoru on nije htio biti konkretniji no analitičari procjenjuju da su SAD razočarane slabošću Sarajeva da se nametne kao stabilizirajući faktor u regiji te da će SAD predložiti okrupnjavanje Federacije na dva velekantona koji bi ujedno bili dvije izborne jedinice, čime bi Hrvati doista postali potpuno ravnopravan narod u Federaciji, i što je najbitnije narod koji bi imao 50% kontrole u sigurnosnim službama ovog entiteta, što je SAD-u bitno budući da postaje razvidno kako bošnjačke političke elite, koje kontroliraju sve sigurnosne službe u Federaciji. potiho amnestiraju razvoj vehabizma u državi. ;)
a čiji je on igrač? priča protiv najjače zemlje i slobodno hoda. ma daj, ne budi naivan
za@tamburu -oj tamburo uz k.... mi sviraj, kad mu pjevas ,melodiju biraj.\'\'
evo tambure opet nije tablete popio hahahah
H.ebo ovog kretena. POROMLJAVANJE je nas najveci problem.
OVO JE OCITO PLACENIK PA VIDI SE PO NJEGOVOM PONASANJU
realisto ti si g ovno od covjeka
Tješite se, samo se tješite. Dovoljno vidjeti komentare na ovom portalu tipa \"Ruke mu se pozlatile\" i slično pa da se odmah vidi kako je to \"izoliran slučaj jednog pojedinca\". Sad kad vam dođu američke službe u posjetu biće letenja iz stolica na višim nivoima. Već je počelo, al kao što rekoh tješite se da je ovaj id.iot izoliran slučaj. Tješio vas je i Alija da rata neće biti...