Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Reeker je poručio da neuspjeh lidera u BiH ne ide na njihovu štetu, nego na štetu građana Bi.... ...Međunarodna zajednica neće rješavati probleme umjesto bh. političara...
Daj mi daj jer ja imam pravo na sve jer sam rodjen BOG :D
@Sakib Bas je interesantna ta molitva da ti neko nesto DA..... vidi se da ti je mozak izaprat Socijalizmom, i sada ce trebati bar 200 godina da se od tog ocekivanja da ti neko nesto da, oslobodis. Koja mizerija.
Pa jasno je kao dan, Srpska strana igra Ruske interese na Balkanu.... i naravno to podrazumjeva trosenje Zapadnih energija na Balkanu. Treba zaustaviti to i pritvoriti politicare koji prave probleme.
Ovo zaista vise ne ide dalje ovi politicari nas prave budalama rade sta hoce,ako se uskoro ne poduzme nesto mora se nesto poduzeti u ovoj drzavi.Dodik i ostali kao sto su on samo nas zavaravaju preko neko nacionaliszma ,ma boli nas za nacionalizam dajte nam da radimo i zivimo dostojno covjeku