Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svatko iole normalan mora osuditi onakvo ponašanje,pri ubistvu i nakon ubistva gadafija,kakav je ono narod koji ide gledati mrtvo tijelo i slikati se pored njega,svi znamo šta su uradili karađić,mladić,batko i ini zločinci svih vjera i nacija,ali trebaš stvarno biti i ti monstrum pa raditi onako nešto,ne mogu da vjerujem,pa zar su i ono muslimani
Sto se ti cudis zlodjelima kada je isto radili armija bih i mudzahedini u gornjem vakufu 93 bistrica selo i bojska isikli civile hrvate i odrubili im glave
gospodo iz najveceg kruga 99 a posebno g.redzicu dopisni akademac i strucnjak za ozrensko bilje,cisti zrak i koristenje svih mogucih studijskih putovanja i novokomponovani politoloze i istoricaru.kako to da vas zanima i zabrinjava brutalnost u libiji a ne u sarajevu i drugim gradovima u bih. izgleda da je za vas skorojevicevski apetit dusevna hrana biti u centru paznje i davati izjave a posebno vi g.redzicu imate vise you tube videa o politici i istoriji nego turbo folk pjevaci
@ Pero Magare moje malo,hahahahahah,pa vise Srba i Hrvata strada u saobrcajnim nesrecama za 4 godine nego sto ih je stradalo od A BiH u toku pruzanja otpora zlocinackim formacijama HVO-a i V RS-a.
A STO NE OSUDI USPUT I BARBARIZAM BOSNJACKOG POLITICKOG VRHA NAD SRBIMA, KOJI SU STRADALI U SARAJEVU, KAZANIMA, SILOSU I RAZNIM PRIVATNIM ZATVORIMA....ILI NAD HVRATIMA U DOLINI NERETVE???
Gospodine Susejmane Redzicu, ti si covjek, patriota, naucnik,stvaralac i draga osobo.Malo je Bosnjaka,a drugih nema nikako,ko sto si ti.Hvala ti za sve sto cinis za BiH.
@@travnik Za svaku osudu je nacin na koji je vojena pobuna u Libji,a posebno desavanja koja su kulminirala svojom bahatoscu ubistvom Gadafija.Ali to su desavanja u Africi i svakako da oni zele da pokazu cijelom svijetu kako oni vode ratove i sta se eventualno moze desiti njihovim proivnicima.Taj rat i pravila ratovanja nemaju veze sa desavanjima na tlu bivse SFRJ gdje su se dva,historijski potvrdjeno, zlocinacka naroda udruzila protiv autohtonog naroda bosanskih muslimana,Bosnjaka, u cilju njegovog unistenja.Svakako da politike proistekle iz ta dva zlocinacka naroda koji se zovu Srbi i Hrvati nije ocekivala da ce naici na nevidjeni otpor i u tom otporu desavala su se i neka neljudska djela koja su minorna u odnou na namjeru i izvrsene zlocine i genocid nad bosnjacima od strane pomenuta dva zlocinacka naroda
Vala kad mi nebi ispolitizirali i kad muha prne ne bi bili to što jesmo.Jašta moj brate neg užas što uradiše čovjeku da je vala ne znam šta, treba biti normalan i ovo šivotinjsko divljanje i iživljavanje na nemočnom šovjeku svakako najoštrije osuditi osuditi, dobro su to uradili ovi iz tog 99, niko ne kaže da je čovjek nevin, ali majka mu stara pa imali suda, ima li dostojanstva..., ma samo mogu reči fuj.
mogli bi amerikanci veoma lako unijeti demokratske promjene u klub intelektualaca 99
Sada će u Libiji biti domokratije i javnih kuhinja.
U Evropi ovo ne bi dozvolili da se desi,ovo je dokaz da nije Gadaf bio američki čovjek, jer bi ga spasili. Fuj šta čovjek, čovjeku može da uradi.
Muslimani ko muslimani , svugdje isti ..
jadan je ovaj libiski narod ako ce im ovi divljaci voditi drzavu bice im i gore nego sa Gadafijem
i ja osuđujem..