Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav LIVESTREAM ove sjednice ikada ja samo slike vidim, trebam da glasam za slike? Slika možda govori 1000 riječi ali Video govori milijun.
Ne čini drugima što ne želiš sebi Ove Bošnje sve čine da pomognu Dodiku i ekipi. Ako ovo čine u FBiH, šta mogu očekivati u Srpskoj u parlamentu.
Nisu samo srbi ovi kao Miletov Puzigaca ili hrvati kao Covicevi poslusnici, ima i bice i drugih i drugaciji.
Nebi bilo normalno da Covicevi sibicari ponovo ne iznenade sa novim trikovima.
Lik spriječi preglasavanje jednog naroda i idete ga smjeniti. Zar to može voditi ka nečemu dobrom u multinacionalnoj zemlji?!
Da li ovome treba ikakav komentar? https://avaz.ba/vijesti/bih/399879/ogorcenje-zbog-naplate-poreza-na-doznake-iz-inozemstva-ovo-je-klasicna-otimacina Ogorčenje zbog naplate poreza na doznake iz inozemstva: Ovo je klasična otimačina! Iako sam se prijavio za ovogodisne izbore, glasacu, i dobicete nevazeci listic.
Sa tim novinama možeš guzicu obrisati.Niko vam ne dolazi na portal pa širite propagandu na drugim portalima?
zakon o naknadama i platama tuzilaca i sudijam.svetijebem pa kad ce se o obicnom narodu raspravljat da se sta dobije a ne samo otimacina
pa sudije i tuzioci stite njih u njihovim kriminalnim djelima...nece tebe valjda stiti ti nisi kriminalac
Cuj puzigaca?!? Mene bi bilo stid da se tako prezivam
danas je on Tresigaca ha ha ...sad mu se tresu gace hoceli ga smjeniti
Danas ovaj Spustigaca postaje hrvat..
Riječ sjednica kod nas dobiva realno znacenje. Opis posla sjedenje. Ustajanje samo do hale. Pričanje gluposti vazdan. Kući s platom. Isto ko raja po kafanama i kafićima samo sto oni plate nemaju.
Nema vama nista bez nekog novog Sejde Bajramovica koji predstavlja ko bajagi neke Srbe i Hrvate, dok mu govore da je raja i dobar covjek. Na ovu foru Ivo Komsic zvani ZEKA iz Kiseljaka ohadjijao cjelu obitelj, zaposjeo dva poslovna prostora u Sarajevu, dobio dva stana u Sarajevu, sve bliznje zaposlio i ustolicio, penzija ga ne zanima i u osmoj deceniji zivota direktor nekog BIHAMKA sto mu se na Kozijoj cupriji i Kobiljaci gube sve ingerencije.Gdje Vas to vise vodi
SNSDovac potpredsjednik Vlade FBiH... Sve je jasno i pticama na grani. HDZ ce se pozvati na vitalni nacionalni interes da zaštiti Dodikovog vlaha. Bratstvo i jedinstvo na papiru a vlahadija u Bosanskom Pasulju, Drvaru sa ujkanima žive u izobilju i sva prava su im zagarantovano oduzeta 😀
-znaš li ti breeeeeeee, da delfini nisu ribe? -znam breeeee , delfini su Srbi.