Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko koga iskoristava???? Ne smije narod ni reci sta misli, odmah su iskoristeni za nekog??????? Ja glupih komentatora, lete iznad zemlje. De se malo spustite na zemlju, zene su iskoriscene za vrijeme rata a sada samo izrazavaju svoje demokratsko pravo da kazu sta misle o necem vema bitnom za njih i njihovu djecu i buducnost nasu. Sta je alternativa, da sute i da se poklope????????
NEKA SE PRVO UPITAJU KO JE POSLAO ONAKVE NESPOSOBNE ADVOKATE I ZASTUPNIKE DRŽAVE BiH DA PREDSTAVLJAJU ŽRTVE NA SUĐENJU PROTIV SRBIJE,A OVO ŠTO SE SADA RADI OPET JE IZ NEKIH POLITIČKIH KRUGOVA I KORISTE OVE ŽENE ZA SVOJE POLITIČKE POENE.ŽAO MI JE OVOGA NARODA ŠTO NASIJEDA NON STOP NA ISTE FORE POLITIČKIH VLASTODRŽACA.
Subarin mali mnogo lupaš.Razmisli da li je istina sve što si rekao?Ako u sve što si rekao i vjeruješ tebi je mozak debelo ispran!
Sad tek shvatam koliko je Tihic bio u pravu - mozda i vise nego sto misli da jeste - a vi ,,Bosnjaci iz dijaspore\'\' - ne fatajte se vise za nanu Fatu kako bi izazvali novi u ovom slucaju KLASICNI OSVETNICKI VJERSKI rat - od koga bi najmanje vasi ,,mali\'\' Bosanskohercegovacki muslimamcici ili Bosnjacici imali najvecu stetu a vi bi i dalje zivjeli na jaslama GENOCIDA ! Kad ste toliki prijatelji ,,bosne\'\' - gdje ste bili kad je grmilo i kad se sudilo?? Sluzite se zrtvama kako bi pokrili svoj KRIMINAL pocinjen nad zrtvama rata - pa makar to bila i nana Fata - vama je bitno da se imate za sta drzati kako bi ponovili krvoprolice i na pokoljima se obogatili.Jeste li vi uopste ikada bili Bosansko Hercegovacki građani? Po svemu sudeci niste.
ne brisite mi komentare - i ne dopustajte pljuvanje po mrtvima i sakacenje Bosne i Hercegovine - nazivom bosna od ,,bosnjackih \'\' patriota koji su 92. rame uz rame sjedili sa onim po kojem danas pljuju i koji iz dijaspore finansiraju sve haose po Sarajevu.
placenici iz dijaspore - vise postovanja prema mrtvima imaju Srbi i Hrvati nego vi - pobjeg-hulje - i ne brisite mi vise komentare !
Nema oprosta i pomirenja jer ko god zaboravi a pogotovu oprosti nema za što živjeti jer za ono za što su Bošnjaci patili treba da bude svetinja i narednim generacijama. Nismo nikog napadali niti ugnjetavali kroz istoriju ponavljaju nad Bošnjacima zločine a mi zaboravljamo i opraštamo. Neće moći više nema merhameta više prema koljačima i prema narodima koji i sada javno propagiraju fašizam nego treba biti na oprezu neprijatelj ne miruje a ovi što opraštaju mogu oprostiti samo grijehe koje su učinili prema njima a nikako da opraštaju u ime drugih. Ko je pobjego 92 opet da se zarati pobjego bi i onda bi on oprostio i zaboravio nema oprosta i zaborava od nas koji volimo ovu Bosnu jer druge domovine nemamo niti hoćemo da imamo, pa makar i ponovo opet ratovali, nema ZABORAVA I OPROSTA. Umjesto da traže da se crkva izmjesti iz dvorišta nane Fate on bi nešto oprašto i zaboravljo.
zlocin je bio nazalos zbog vehabija nismo dobili ostetu od srbije za genocid, i zbog tih vehabija koje je alija doveo bosna je sada u ranku sa srbijom po zlocinima prema europskoj uniji, alija je kriv sto je uopste bili rata, a morace sa nekad zaboraviti jer nema napretka ako se mrzimo izmedju sebe
sramota da opet prave zrtve od sebe, ovaj put za politicke igre... Sramota.
Najilustrativniji je primjer manipulacija staricom nanom Fatom cija su sva djeca debelo zbrinuta izvan BiH - i sve da ih tjeraju iz Amerike - sigurno da bi se radije odrekli ne samo zemljista nego cijele BiH u ime vlastitih interesa - jer im je Amerika otvorila vrata za uspjeh iz snova - sto je bosanskim taocima koji krepavaju u ropstvu okovani strategijom mrznje ,,svojih vizionara\'\' - koji ih vuku najmanje 200 godina u nazad - iako su u svakom smislu napredniji od ,,dijaspore\'\' - za njih je uspjeh samo pusta zelja.
Svakom politicaru koji je na strani OPROSTA i POMIRENJA - reci cemo - DA ! I obratno. Vratite svoju djecu da MRZE umjesto NAS kojima je vase visoko profitabilno sijanje mrznje urodilo bogatim plodovima o kojima zna vec cio svijet i jedini nacin da se odrzite na visokim pozicijama - od kojih svoju djecu skolujete po elitnim najskupljim svjetskim unirvezitetima.
Treba naci neki posao ovim zenama, ako su nepismene (vecina jeste), dati ih da rade u fabrikama, ako ne, jos bolje, neka rade nesto produktivno umjesto da se finansiraju od poreza koji ja placam i gube vrijeme po cijele dane.
Bosnjacki lideri su dokazali presudom Međunarodnog suda u korist Srbije i Crne Gore koliko im je stalo do zrtava - a Boga mi i u ratu su dokazali koliko im je stalo do zrtava - ili ti njihovih TALACA i rata i evo mira kojem ne daju SVOJIM 13.godisnjim ZRTVAMA ni trenutak odmora od rata - nego nas TLACE I Gaze kao SVOJE maloumne ROBOVE
stalna je manipulacija ovakvim udruzenjima, kao sto su stalne i iskrivljenje interpretacije sustine \"filozofije zrtve\". Drage zene i logorasi, zelja da se oslobodite sindroma i psihologije zrtve nema nista sa oslobadjanjem od krivnje niti sa - vasim beneficijama zbog statusa neposredne zrtve rata ... neko vam je nesto krivo objasnio zzzzz
Zaborav naprosto nije moguc - ali sam na strani OPROSTA i POMIRENJA - i svi koji podsticu na ,,nezaborav\'\' su zlocudni vrlo opaki politicko drustveni tumori sa ciljem SIRENJA malignih metastaza !