Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih ovih velika podrska za Adnana Terzica, direktora Autocesta, svaka cast za ovaj potez... Dokaz da SBB ima vrijedne ljude!
Kakve on ima veze sa rebalansom budzeta
Hahahah gacko scepin glupan udara minuse
Nikako mi neće biti jasno zašto se forsira autoput prema Hercegovini, kada najmnogoljudniji kanton u FBiH i najmnogoljudnija regija u cijeloj BiH - radi se, naravno, o Tuzlanskom kantonu - trpi sveopću prometnu blokadu (osim zračne blokade, a na tome kapa do zemlje WizzAiru). Neko dovoljno potkovan informacijama da argumentirano pojasni stvar ?
@JakraljTvrtko, Aman... i svi Sveti. :-) Sad tek, nakon tvog komentara, nema išta da mi je jasno. Ti, brate, k'o naš politički establišment - zakukuljio ga da valja.
@JakraljTvrtko, Narodskim jezikom da ti rečem... 1. Krenem iz TZ za BL, pa od TZ, preko Gračanice, do Doboja pustim korjenje zbog auto-kolona. Iliti: 64 km za 1,5 sat. 2. Krenem iz TZ za SA, pa na potezu uzlaz na Karaulu-Olovske Luke molim Svevišnjeg da mi zbog 9 šlepera ispred mene i konstantne vožnje u 2-oj ne rikne kakva gefufna, ferštucna ili špicgelezna na osobnom mi prometalu u mene. To sve na putu iz centra najmnogoljudnije regije u BiH ? Tražim pravi razlog za to.
gledaj komunjara i SBBovaca sto urlaju. Hajd ba i vi ce te se vozat. Da je bilo ko drugi reko to bi ovdje hvalospjevi. Al izgleda ko je naviko na dvije trake iz komunisticke ere ne moze da se otrgne od nostalgije.
Hoce li ih praviti ,,najveci graditelj Scepo Kepec a otvarsti El Bake,,???
SAMO NAPRIJED
Pa Kirlinski dug od Rusa ste naplatili. Sad fol rebalans budzeta za gradnju cesta. Tu lovu cete rastaliti do izbora a poceti cete od juna mjeseca do septembra. Presjeci vrpcu, uslikat se, i lovu u dzep.
mah , limebo racku za vaše brze ceste, ja, dodo i šćepo koristimo privatne zrakomlate
Svaka cast za ceste al se nece imati ko vozati tim istim , osim onih zatamljenih stakala i pod rotacijom . Kako je krenulo nece biti ljudi jer sve ode van BiH , a ovo sto ostaje i sto nema izlaza nema plate dovoljne za zivot a ne neko vozikanje !
Hoće li se završiti ove ceste u opštini Centar što su se počele graditi prošle godine ili ćemo opet zimu dočekat ko zadnji seljani na zemljanoj podlozi
Oni sve nesto preusmjeravaju a put ni makac,me mrda.Najvaznija drzavna dionica prema Mostaru stagnira! Zasto??
bolje to dati u hidroelektranu vranduk pred izbore