Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tihi je prva liga. dogovor je jedino rjesenje. a joe je legenda i voli bih!
Opet mi se goveda razisla po saraj-x-u, nece hajvani u tor pa ga jebi.
vec sam to pisao, ali valja ponoviti. ovi komentari su 17 milijardi puta bolji nego komentari na forumu. za forum sa-x, samo smajli koji povraca. koji cinizima, koja cenzura, koja ironija, koje foliranje? forum sa-x diskutanti su nesto najgore sto postoji virtualno u ovoj drzavi. ja nigdje nisam vidio toliko ljudskog smeca na jednom mjestu.
Mogla bi biti bogata da nije toliko glupih ljudi na jednom mjestu! Čak i iz mnogih komentara ovdje može se zaključiti da nam prosjek IQ-a oko 30!
Vrlo jednostavno rjesenje, 6 kantona na nivou drzave napraviti i to onako kako je predlagao davno jos omrzeni Lagundjija. Jedinstvena policije, sudstvo, vojska, saobracaj i sve ono sto drzavu cini drzavom i to je to. Ali jock nije niko lud od ovih nacionalistickih partija da se odreknu svojih \"privatnih\" drzavnih firmi. Mislim da su se u BiH stvorili razni uslovi i vidjet cemo u kojem ce to pravcu sve ici. A mislim da imamo super drzavu, more, planine, rijeke i ostala prirodna bogatsva tako da bi mogli biti bogata zemlja.
Dodik se drži Dejtona ko pijan plota, a Tihića više niko ...... ni za suhu šljivu!
Majku li ti Dodik onu cetnicku....Mrs u Srbiju...
SKINITE KONAČNO ČAUŠEVIĆA SA MJESTA DIREKTORA UIO, IZABERITE NAM NOVOGA HITNO. LAZE SVE STO KAZE U NOVINE A POGOTOVO U AVAZ.
LOJAVE VLASINE MARS U P....M.... JEB VAS VAS NIKOLA SMRDLJIVI I SVA VASA SVETA GAMAD.
lojavi su mnogo ocekivali ,,,,,,a dobili od sake do lakta...
Meni ovo vise izgleda kao odlazak USA odavde... Svak normalan vidi, da vise ne znaju gdje udaraju... Muslimani jos ne vide, ali oni ce na kraju ispasti kusur.
Tesko se osjecati bosanac sa RS-om unutrar BiH,malo teze je zivjeti srbinu u RS koja se nalazi u BiH i zaboraviti otcjepljenje.Medutim to se mora prihvatiti kao \"realnost\".To moraju da prihvate gradani BiH.Srbi u BiH (RS) moraju shvatiti da RS nece ostati sa ovakim uredenje i nadleznostima,pa cak mora doci i do teritorijalne reorganizacije i promjene smaog imena.FBiH je nefunkcionalna i ovakva kantonalna organizovanost FBiH ce doziviti reformu,normalno ne na stetu bilo kojeg od naroda.Policija u BiHce biti drzavna,imovina takode,jedan predsjenik sa dva potpredsjednika.Doci ce nove snage probosanski orjentisane i mnogi dsnsnji lideri ce zamjeniti kabinete za celije.Ziva istina
Majstore RS se ne ukida u Bosni nego u Beogradu gdje je i nastala!!! RS budi malo strpljiv sutra je novi dan :)
ako znate da citate izmedju redova onda je sve receno.BOSNJACI kupujte ili nabavljajte oruzje uskoro ce ponovo da grmi.Treba se bar rijesiti jednih govana hrvatica oni su ionako manjina.
@IIoyd-koji si ti lik,nevjerovatan,toliko mrzis srbe da nista ne vidis drugo!Propast ces jadan od toliko mrznje,uzmi malo K\'uran-smiruj zivce,jadan,pronadji pravi put,sejtani ce te uzeti pod svoje(ako te vec nisu obrlatili!?).