Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove godine od kako je SDA i SDa bliske opcije na vlasti, pored toga sto su podijelili BiH i ucinili sve da se velikosrpski ciljevi ostvare, posteni svijet je doveden do granice siromastva, da jedva prezivljava, da jedva obezbjedjuje hranu i placa rezije, a zlocinci su iz njihove vladavine izasli tako da grade izmedju ostalog ogromne neboddere u novcem otetim od gradjana BiH. Odkuda i kako, izgleda da se pocelo klupko odmotavati, bar se nadam tome, pa ih hvata panika. Scepo se cak bacio i u politiku koliko mu gori pod noktima.
Podrska iz RS OHR MRŠ NAPOLJE !
ja reakcije u mp3,...istina znaci
Kriminalni klan se ponovo pokusava sakriti iza interesa Bosnjaka. Interes Bosnjaka je da se ociste kriminalci i izdajnici iz nasih redova, jer se jos malo ovako nastavi, uskoro cemo nestati.
al samo \" Visoki predstavnik duboko i iskreno žali..\" ali ne i ohr. dakle, istina je
Hoće li i hayat TV tražiti 25 mil EUR odštete. I one se uvijek vrte radončiću oko nogu.
još jedna glupost iz avazove kuhinje namijenjena zamajavanju gladnih bošnjaka. sjetite se samo afere drzavni udar i sve ce vam biti jasno. zalosno je da sa-x nasijeda na ovakve gluposti, osim ako ste od velikog brata dobili 1.000 KM da ga pratite?
kavkazmedia.wordpress.com kavkaskiemirati.blogger.ba