Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipični potez Konakovića. Ponaša se baš onako kako od njega i očekujem. Tužno je što će vjerovatno biti dovoljno budalastih naivčina koje će kupiti svojom tupom pričom da mu omoguće političko preživljavanje.
🎯💥✨ Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić! Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Ko ce vjerovati preduzecu koje je pod kontrolom SDA NOVI GRAD. Ulozeni milioni u obicni park... 50 posto ljudi iz LOKUMA su SDA poslusnici....mi necemo stranacku drzavu niti stranacko zaposljavanje. Protiv toga je Alija Izetbegovic bio a vi ste to sve unistili.....
jel vam to scepo uveo prekovremeni rad hahaha
Ovaj Konakovic se ponasa ko bivsi rejsulema Ceric...samo da on prica...a kada drugi pricaju njih nema nigdje
Dino će na kraju optužiti moju nanu što je izgubio izbore. Haya
Svi vi mutite, i petljate, ko bi vam ista vjerovao.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek daje NADU, priča o budućnosti, ne vraća se u prošlost, ne priča o sukobima, priča o dogovorima. MIRSAD HADŽIKADIĆ za Predsjednika BiH! https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
⚜✨💫 SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) Hadzikadic2018
SRAM TE BILO HADŽIJA, OVO NIKE SAMO LAŽ VEĆ I KLEVETA I POTVORA. ZAISTA SI DINOKIO. DO SADA SAM TE SMATRAO ISKRENIM BORCEM, A OD SADA SMUTLJIVCEM
hajd ne rise svega ti... ne zna se jesi li veći glupan ako si mu ikad vjerovao ili si već bot pa pišeš debiluke...
dino se bavi ogovaranjem,tracevima a to nikome nije donijelo rezultat.zbog toga se gube izbori moj dino.umjesto da prezentuje svoj program pola svog govora potrosi na efendica uzas.