Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konji, dobrodošli. Imate puno rodbine u vlasti i na funkcijama, bice vam super ovde.
Al pazi, uzeli 300 eura da puste 2 konja u BiH, ebem ti mentalitet i logiku.
Čovića i dodu??? Pustis dva treći ide džabe, tako da se i bake provuko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko je konja pusteno u ovu jadnu zemlju za dzabe, ova dva garant vrijede necemu
😂😂😂😂😂😂😂😂
Jesu to konji koji se zovu Dodik i Covic.
Koja dva arapska konja? Ima ih više kod nas.
Konji su plemenite zivotinje nista tu nije nezakonito
Konja puna Bosna..
Pa ima konja dovoljno i to svi na vlasti...
bas tako
Aljosu i Denisa??Dinu i Delica?
nasa lepa srpska drina.inace do 1463g drina se zvala zelenika.kad je mehmed osvajac prelazio zeleniku utopi mu se konj i on kaze ova voda je drina sto na turskom znaci duboka i osta drina.kad je presao drinu za 20 dana je zauzeo bosnu.bobovac je pao za prepodne.hronicar bendeto dei belezi da se nesrecni stefan tomasevic na mehmedovu rec predao i da mu mehmed odsekao glavu posle 10 minuta.telo kralja stefana su koristili kao metu za vezbanje gadjanja strelama.
Jedni od najvećih ljubitelja mita su zaposleni policajci u GP, na klixu ima posebna rubrika "Sve afere GP" granični policajci koji uzimaju 20 eura mita, granični policajci koji uzimaju 10,15,20 hiljada mita za posao, granični policajci koji uzimaju mito da bi osobe pobjegle iz zemlje ili ušle u našu zemlju ilegalno, granični policajci koji u zemlji koja je označena kao ruta droge nemaju nijednu zapljenu droge na graničnim prijelazima
Konji su pametniji od ovih što ih ti nabroja
Hahahah sa kakvim vijestima ovi iz GP izlaze u javnost o uspješnoj akciji zaustavljanja ilegalnog prelaska konja, pa lopovi jedni mitomani jedni svaki dan vam u zemlju uđe i izađe na stotine ilegalaca, bog zna koliko kamiona droga, cigareta i ostalih roba, pa GP na klixu ima posebnu rubriku "Sve afere GP"
Hahahha e svasta