Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabovic, grobar Slobode koji je na racun kluba pio viskije od 400KM. Nabijem i njega i njegovu stranku. P.S. Hoces li kad zavrsiti zgradu na Brcanskoj da ljudi usele majmune jedan?!
tk - najmnogoljudniji i sa najvise nezaposlenih kanton je zapostavljen i nabijen nogom, zaobidjen i od 5C i truje se zbog elektroprivrede a aristokratske guzice sjede u ministarstvu rudarstva a i direkciji elektroprivrede u sarajevu i primaju plate i skupljaju novac u budzet koji nije tuzlanski, pa barem dio ! put sarajevo - tuzla, put strave i uzasa ! taj kanton ima puno pravo da bude nezadovoljan, pa da cak i zaprijeti necim sto ne bi bilo dobro !