Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no shit sherlock
mladi hoce da rade a nece da rade za mizeriju od 200 eura ili skoro 400 marala sa kojima ne mozes pokriti ni najosnovnije troskove zivota. Potrosacka korpa iznosi preko 2000 maraka ili ti ga nesto vise od 1000 eura pa saberite, a ovi sda uhljebi koji rade za velike platurine nek se poklope i ne pametuju vidio bih ja njih kako bi prezivjeli sa 400 maraka mjesec dana crkli bi nakon 15 dana govna jedna sda-ovska
E moja Majlinda ili Moja Linda,ovdje omladina zivi sa starcima do 45,nece da rade,zive na jaslama.Vole farme i zadruge,srpske cajke i krimose.Unistava nam omladinu face tv i onaj narkoman.
Normalno , što više para novca a što manje raditi , ja nikad ništa ne radim , a imam državne pare 🦞
Sa Majlindom bi itekako bi zaposlen, pune ruke posla
Slabo se spominju i ovi koji imaju posao, plate su mizerne, rijetko ko prebaci 1.000 maraka sto je smijesno
Ko ce ti raditi bona za pola hiljadee hahahhahh pa nije omladina vise luda....