Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prolio sam vodu, nek je sa hajrom.
Čistimo Sarajevo
SDA prevarantica, nula od čovjeka i vjernica na baterije, koja bi bila niko i ništa bez kriminalne organizacije SDA!
A sad adioooo ..polako se cisti smece sa trotoara u centru grada.
Na ovaj dan je KCUS zvanicno preminuo.
Hajde vise sta se ceka,zar ova jos nije smjenjena i poslana u zatvor.Uzimala pa re
Nek je sa srecom sebyy
Svi ovi koji spominju da je otjerala neradnike i privilegovane od strane bivsih rukovodilaca,nisu u pravu.Privilegovanih je uvijek bilo,ima ih i sada a bice ih i dalje dok god postoji KCUS.
Hoće li biti prenos sjednice uživo na TV-u? Skretanje s bitnih tema i razvlačenje mozga. Ako znate i možete smijenite, ako ne onda sjašite. Ili će i ova smjena biti ko i smjena Mandića ???
N a p o k o n
Mi smo se vec organizovali, nas petorica! Ide meza, pice, moca, salate! U 16h30 krecemo sa mehkom, 20 stepeni i cekamo vijest!
Iskreno zao mi je ovih minijaturnih zelenih! Pa redom poraz do poraza. Jos bi bilo dobro da se na ovome zaustavi! Medjutim slobodni pad niko ne zaustavi! Odose mali zeleni u istoriju. Pa dosta su na fintu bili u vlasti i lagali narod a sebe bogatili do neslucenih razmjera!
E klixe, mogli ste neku ljepšu sliku staviti, a ne da prepada ljude.
Odmah poslije smjene deportovati u golubovce! Nek udje u novu crnogorsku vladu! Taman je kao zivkovicka!
Ide danas gida na KCUS-u
A sad kad povuce u provaliju sve za sobom..Od vede uhljupa od zene pa do Skalonjica i ostalih jadova..
Plaky
Čestitke doktoru Pilavu, pometi to smeće jednom za svagda.