Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože! Živjela BiH. Živjela Hrvatska. Živjeli BiH Hrvati!
hrvati i srbi se ujedinjuju a Bošnjaci rastavljaju na proste faktore. To je projekat MZ za sve muslimanske zemlje da što više razjedine muslimane, kod nas taj projekat provode SDP-SBB-DF-NS pod pokroviteljstvom američkog ambasadora u BiH.
Mogu oni podvaljivati koga god hoce. Ako se okupimo oko SDA, onda cemo i da zbijemo redove. Te podvale uvijek pocinju pricom o "novim ljudima", "o promjenama", kako imamo zastoj 17 godina od Dejtona itd. Tako je Fahro krenuo, tako je prije njega pricao Lagumdzija, tako je poceo i Komsic sa novom strankom DF itd. Sve je na nama, kako cemo glasati, i hocemo li glasati uopste.
Hahahahahahahaha, jah SDA nam dobrog donosi... Fahro i Lagumdzija nisu ni trunku bolji, ali samo stranacki maloumnici i nane i dede misle da je SDA neki spas bosnjackog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dušebirižnici...mogu samo da nam pusche, naravno ako im to mi dopustimo
Pod pokroviteljstvom Ive Sanadera, 2006 godine nastao je HDZ 1990, na celu sa Bozom Ljubicem. U septembru 2006 godine, u jeku predizborne kampanje za opce izbore odrzane u oktobru te godine, predsjednik Bobanovsko-Tudjmanovskog HDZ-a, Dragan Covic izjavio je izmedju ostalog: Samo je pitanje dana kada ce nastati treci entitet. Naravno od septembra 2006 godine pa do danas proslo je skoro 7 godina, a nema jos uvijek treceg entiteta. Dragan Covic jeftinim populizmom i smijesnim nacionalizmom pokusava sebe ocuvati na vlasti. Nakon sto ga je Platforma izbacila sa vlasti u Federaciji BiH, mnogi u HDZ-u su htjeli napustiti Covicev HDZ i formirati HDZ 3. Ocito je da se Covic plasi, stranackog puca, i skidanja glave, jer ocito nema sta drugo da ponudi svojim biracima. Kud ces dalje, kada je HDZ 2012 godine na loklanim opcinskim izborima osvojio 20.000 glasova manje nego 2010 godine na opcim izborima. Sa 20.000 glasova manje Covic proglasava izbornu pobjedu. Poceo ko Srbi slaviti svoje poraze.
O cemu ti ba? Ako si ljubitelj Franje Tudjmana i Mate Bobana ne bi me cudilo da takve stvari pises. Ja prezirem komunizam a narocito prezirem prelivode koje su 1989 presle bile u KP-u a 1990te presle u nacionaliste. Mate Boban, Tihic, Kebo, Vladimir Seks su samo neki od njih...
"drug"
Dok je ovakav ustav sa tri konstitutivna naroda ,moraju postojati tri jake narodne/nacionalne stranke...ne nacionalističke!
" tri jake narodne/nacionalne stranke"= nacionalističke
..narodno/nacionalno..nije i ne mora biti nacionalističko!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)