Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bi bio izabran, nezavisnost Republike Srpske. To mu babo ostavio u amanet.
sta bi se promijenilo ako bude ili ako ne bude clan predsjednistva?
Dabogda vam se sjeme izdajnicko profitersko zatrlo...
Nista nije ubleha jer nicija nije do zore gorj!ela. Hare samo naprijed! A ovi iz RS-A sto su protiv Hareta stvaraju lazni dojam da je narod protiv Harisa.
Sve je bolje od Hareta ublehaša........ha ha ha
Bravo Bakire mi iz RS- cekamo nekoga iz dinastije Izetbegovica ,pa da stavimo tacku na i.
Karadzic i Boban su bili neprijatelji Bosne. Princ, a pogotovu babo mu Alija su najveci izdajnici Bosne. Neka, neka, doci ce vrijeme i za delozaciju kostiju sa Kovaca jer tamo ne pripadaju. Tamo su ljudi koji su istinski ginuli za bosansku ideju.
nebi ti razmislio vec potrcao da se kandidujes,a tihomir ako se kandiduje onda ce sigurno izgubiti........kada si tako siguran sto se ne kandidujes kao nezavisni kandidat.....
djubre jedno izmetbegovicsko sve si pokrao i jos ti nije dosta hebo li te telecom u pakash