Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda prestanite glumiti zrtvu i ostavite RS na miru.
UZ POMOC OHR-A GENOCIDNA TVOREVINA PRIPREMA ODCIJEPLJENJE, POSLIJE REFERENDUMA SAD CE I POPIS STANOVNISTVA??? ZASTO VISOKI PREDSTAVNIK NE UPOTREBI BOSNKA OVLASTENJA??? NECE BIT POPISA U BOSNI I HERCEGOVINI SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA NE BUDE UKINUTA! DOSTA VISE SRPSKOG APATREIDA I DIKTATURE! NECE SE VALJDA DANAS GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA i JEVREJIMA NAGARDIT! BOSNJACI REAGUJTE DOK VAM NIJE KASNO!!!
@CRO NE SEKIRAJ SE OCISTICEMO I OSTATAK
Hej džo jes to šenuo...
sve same lazhi ..... ljudi mi smo najveci prokletnici .... selim na sjever Norveske.... dzaba se dijeli led....makar cu pecat na miru.... Al za kraj, da yebem mater srbochetnichkim hushkachima koji su zadovoljni sa 5 Bosanskih maraka u dzepu..... pokoljenja vam sprchim
Prvo izjava za medije a onda sjednica? U naopakosti treba ostati doslijedan
Muslimani ce priznati etnicki ociscenu sredisnju bosnu od hrvata! Muslimanska dvolicnost...
popishite moje stidne dlake....mamu vam vasu