Damir Arnaut u Londonu
0
"Razmatramo sve opcije"
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borisa Arnaut, da bi ispunio obecanje i kao prvi zvanicni posao posjetio Jurisica, treba da pozuri sa posjetom. U protivnom bi mogla posjeta zatvoru biti stvarno njegov prvi posao, ali da se sretne sa Ganicem, a ne Jurisicem!
Prvo su mu rekli da se ne brine, ni Ganic ni ostali, da ih niko nece uhapsiti jer se drzava pobrinula. Pa su Ganicu rekli da je to formalno zadrzavanje zbog prtljaga. Sada cujem da ce mu BiH pomoci tako sto ce zatraziti da ga Velika Britanija izruci BiH, a ne Srbiji i time samo pokazati da ima neke sumnje oko njega. NEMOJTE GA VISE BRANITI, MOLIM VAS! OSIM AKO VAM JE NAMJERA DA I GANIC ODE KOD JURISICA!
daleko cemo dogurat kad nam ovakvi debili hodaju po evropi i sastance
pu pu pu kakav si ne moze se gledat u tebe...
ti savjetnik? pa pogledaj se u ogledalo da barem na nesta licis jado jadni ***o li te onaj ko te je postavio tu... siptaru celavi
GUZIO BI BA-LIJU AKO NIJE GRIJEH NEK MI SE JAVI PO SIFRU jA VOLIM FEDERACIJU
kad ce veljko Kadijevic i ostali JNA sljam na robiju ?
25 milijardi pojela maca!!!
Gdje su donacije za srebrenicu, cekate da vam Srbi ociste put od snijega, tamo neki hodza vam se upetljao, a mogli ste sa tolikim parama da preusmjerite snijeg na drugi kontinent!!! Gdje su pare??? Harisani sve pokupio!!!
?
Trazim smjestaj na groblju posto mi zemlja kosti izmece...ne mogu da se smirim sanjam mrtve Bosnjake, otkinute glave nevinih, poklanu djecu, zapaljene ljude...Sve sam ja to motivisao, mlade cetnike i ubice slao da kolju i pale, sve sam to aminovao a vidi sada::::::
25 milijardi, pedesetak secijasa, i to je-to!!!
Vracaj donacije!!! Skontali ovi da su dali silne pare a oni pokrali, pa sad, ko vele, lovu na sunce, bagro!!!
Zgrozen sam nad ovakvim iživljavanjem koje Sa-X dozvoljava. Pitam se dali vi sebe smatrate ozbiljnim medijem ili i vi uživate u ovakvim komentarima.
Iznajmljujem maloljetne perverzne djevojcice i djecake! Internacionalna dostava! Za vise informacija obratite se na telefone: 387-33-533-000 i 387-33-664-493