Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA KAKO TO SDA-OVCI PRILAGODE,PA KAŽU OVE GODINE FINANSIRAMO ODREĐENU GRANU POLJOPRIVREDE I SVI ONDA OTVARAJU FIRME U TOM DOMENU! LOPOVI!!!
Dok je grand-a i zmbt-ova, nece bosnjo dupetom maknuti iz svoje komocije zvane 5-6 stoja. To je ona scena iz nadrealista " al' zato druuug moooj, svakog prvog šeeeest stooooja, he heee!" Dok ima za rize i brasna ono ce zaokruzivati "naseg", jer bolje da ga gazi "nas" nego "njihov".
ovdje su ugrozeni samo oni koji nisu ni u jednoj stranci
a dzamije pravi narod sa svojim parama, ali opet mozemo cuti osudjivanje takve izgradnje, tako nam i treba..
ja bih napravio jedan neboder svojim parama, nece tebi smetati jelda, stavicu ga u ferhadiju, jebiga moje su pare
@darkness11 slobodno, ali nemoj zaboraviti prije toga pribaviti sve potrebne dozvole..:P
OK, SFF jeste najveći naš festival, ali to ne znači da ga i dalje treba gurat, u proteklih 20 godina dobio je velika sredstva, on je već sad dovoljno jak da može biti samofinansirajući. To što novac ide manjim sredinama je super, ako želimo "100% BiH", valjda i manja mjesta imaju pravo na kulturu. Ne gledajmo stvari iz sarajevske prizme samo. Ono što jeste problem - namještanje grantova rodbini, prijateljima i sl. Fokus samo na to.
sarejevo film festival 20 000 maraka a snajka Borjane Kristo 100 000 u privatni dzep Borjana budi mi nesto u rodu ...Oooooooooooo suze moje rane
Evropske vrijednosti na djelu.
Majorizacija
A koliko su Islamska Zajednica i SDA izvukli od države ne može da stane na papir pa tako se i ne objavljiva
Koliko vidim pod M, Muslimansko bratstvo - podružnica BeHa nije ništa dobilo?!?
Muslimanska zajednica svoje i troškove izgradnje bogomolja podmiruje iz donacija vjernika, tzv zekata i članarina, stoga nema potrebe ni za kakvim dodatnim finansiranjem IZ
KOLO KOLO NAOKOLO ROGATICA HAHAHAHHAHAHAHAHA DA BOG DA POMRLA SVA SELJADIJA
KOLO KOLO NAOKOLO ROGATICA HAHAHAHHAHAHAHAHA DA BOG DA POMRLA SVA SELJADIJA
KOLO KOLO NAOKOLO ROGATICA HAHAHAHHAHAHAHAHA DA BOG DA POMRLA SVA SELJADIJA
Pod hitno je potrebno izvrsiti deratizaciju u vrhu vlasti.Ovi visedecenijski uhljebljeni STAKORI raznesose sve sto se raznijeti da kao ova ofarbana vjestica
kazu nema para...o ebo im ja mater
Podanicka politika spram Hr i Sr nacionalista, onih koji otvoreno rade protiv BiH. Zasto je SDA uvijek okrenuta prema slicnoj ideoloskoj matrici je vise nego ocigledno.
Dabogda mi bosnjaci bili "ugrozeni" ko hrvati u BiH ili bosnjaci u HR.