Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razgovarali Droban i Krmadzic pardon Covic-Drndikonja cuj oni razgovarali i brigu brinuli o Bosni i Hercegovini. Jad i bijeda tzv vecinskih zastupnika interesa Naroda, KRKANLUK -dno. Dok Veliki Juan CARLOS gostuje u gradu Mostaru delegacije KRKANA se sastale u KRMETNJAKU da poje o situaciji u Bosni i Hercegovini. Kakav li to mora biti ludjak koji bi slovo od vijesti povjerovao, da njih dva u pozitivnom ozracju razgovaraju o Bosni i Hercegovini. ´90-te nisu davno i dobro ih se sjecamo i nece se vise ponoviti vjerujte pa vi sjedite i lajte koliko vam volja!!!
natakarim vam onog pedo.filcinu Muha.meda za brisanje kafirskih postova
Mostar je jedini grad u BiH gdje u krugu 150 metara ima i srpska pravoslavna crkva, i džamija i katolička crkva, a uskoro i sinagoga ako Bog da.
Mislim da nije dobro da muslimanska zajednica bojkotira Mostar. Recimo srpska i romska zajednica u Mostaru sudjeluju u svim kulturnim i ostalim događanjima, pridonoseći multietničnosti našeg grada.
za mostar vaš grad crato može biti samo knin kojeg ste zločinom uzeli od te svoje braće srba koje ste i sad nategnuli mudrom latino politikom...mostar je uvijek bio i sad je BOSANSKOHERCEGOVAČKI GRAD...GRAD BOŠNJAKA I HERCEGOVACA
BOLI ME KU RCI NA STA OVA SVA KRIMINALCA, MONSTRUMA I GLUPSONA SA JEDVA ZAVRSENIM SKOLAMA PRICAJU. TOTALNO SU NEBITNI. COVIC PRODAO HRVATSKE ZRTVE SJEVERNE BOSNE DODIKU. ETO VAM GA NA HRTVATSKI NARODE. HAHAHA
Zbog čega Sarajevo sabotira sve što se događa u Mostaru, a evo sada i muslimanska zajednica u našem gradu bojkotira institucije grada?
Možete pričat što hoćete, ali ovo je prava krema BiH politike. U našem gradu se sve češće okupljaju bitne osobe, šteta što nema i Muslimana.
KAKAV DOKAZ JEDNOM BOŠNJI NIŠTA NEMOGU DVA SRBINA..HAHA NABIJEMO VAS SASTAJTE SE DO MILE VOLJE MI VAM GA NABIJEMO HAHAAA BOŠNJE ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...UH KAD DODJE VRIJEME ZA NAPLATU DUGOVAAAAAA
možete se sastajati do sudnjeg dana,ali nam nemožete ništa probali ste više puta zajedno ali opet ništa šta ćete fukare BOŠNJO TI JE FUKARO AŽDAHA....PROBAJTE JOŠ KOJI PUT ŠTASE VIŠE DOGOVARATE HAJDE PROBAJTE P.ČKICE
Bolesna srbendo idi liejci se nema vis enista od velike smrdije. Sta god radili i uradili BiH i Bosnajake NIKADA NECETE NITI MOZETE UNISTITI !! POZZ PA GA SAD DUVAJ KOLIKO HOCES.
Sastanak DVA najveca korumpirana politicara mafijasa u Evropi dodika i covica DVA SRBINA jedna bez drugog u kradji ko i sprstvu nerazdvojni, ipak dodik guzi covica po cejfu !
Pazite da ne dobijete po prstima od Željka dečki. Znate kakav je on strah i trepet dok nije u istoj prostoriji sa gospodinom \'druže generale ja sam ovdje slučajno\'.