Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSLIMANI VRATITE SE HRISCANSTVU JER I DJEDOVI SU VAM BILI HRISCANI..
@abuzenze Brčko su Srbi unijeli u Daytonsku BiH. Tako ništa od tih želja.
@abuzenze Brčko su Srbi unijeli u Daytonsku BiH. Tako ništa od tih želja.
-Ovaj gore sa slike skuplja sad oko sebe Harcenke ,Handri se sa njima.
@abuzenze Jesi uradio analizu i svog prezimena i odakle je ono došlo? Ili u tudjem oku vidis trun a u svom ne vidiš balvan?
Jesi pametan, majka te rodila.... Gdje pokupi samo takvu pamet. Bilo bi dobro da se pocne pricati o poslu i buducnosti, a ne o proslosti i tome ko je koga i kad.... Svi smo donji, a ti si na dnu, dno dna.
Pa tako vama i treba. Uvesti vam vize i pasoše gdje god da krenete iz vašeg genocidnog entiteta, kad ste takvi. Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
KAD SE Evropa ponaša tako kako se već ponaša prema BiH (uglavnom relativizirajući i izjednačavajući sve \"strane\"), onda i zaslužuje da joj Rusi vršljaju po njenom dvorištu.
pa ima li dodik ijednu drugu sliku ili to ovi urednici na sax=u namjenski objave ovu dodinu sliku kad god prdi u vodi, a klobukovi skacu...
Senader, Senader,Senader,Senader
@SrbIN Prezime Dodik dolazi od \"dodizanja\". Nekada su se ljudi \"dodizali\" za stokom. Dodikovi su nedavno (prije 60 godina) se \"dodigli\" u Bosansku krajinu..nimalo autohtoni brdjanin....
pa dobro, vrijeme je da se Brcko sjedini sa federacijom. RS moze ostati manji entitet...iz dva dijela,kao i do sada...
@vidi li rus da crnomanjasti dodik sa azijatskim crtama lica ima veze sa slavenima isto ko đingis kan Hahahahaha azijatske crte lica... dečko uzmi knjigu i uči antropologiju nemoj da se brukaš. Dodik je školski primer DINARSKOG rasnog tipa, Smedja kosa, plave oči, visok 2 metra preko 100 kg ... on sa azijatima ima veze kao kinezi i indijanci. Dodik je čistokrvni arijevac i to se iz aviona vidi, od njega 3 mala azijata mozes da napravis. I drugo covek uopste nije crnomanjast nego je smedj...a i da jeste to nista ne menja i hitler je bio tri puta crnji i niži pa ne znaci da je azijat. UČITI UČITI I SAMO UČITI to je moj savet tebi
Ovoga cetnickog seronju sa slike treba uhapsiti jer je prijetnja za mir u BiH!
Oj drugovi jel vam žao, jel vam žao, jel vam žao...