Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovakvu vrstu kriminalnog djela dopustiti osumnjicenom da se brani sa slobode?!?!?!?! Pa to samo u Bosni moze. To ni u nazaostalijom zemlji svijeta nema (bez uvrede).
Ja bih prvo zatvorio sudiju, koji mu je dao da se brani sa slobode. A ja suda i Qrca.
Ma eno ga medju nogama Darwin kloc......mame......takvi bolesnici imaju genocidne tate !!!!!!!
Mozda ga krije g.o.v.n.o Ampak...treba provjeriti
Eno ga sa Ratkom tuče tablića...hahahah
jeste mi vi strucni da znate sta je pouzdan izvor, to pametan ni sa klj 30 ne bi ocijenio.
Obecavam do slideceg rocista da ce Dulin auto biti ko nov Njegov mehanicar iz Cakrcica
Možda ga treba potražiti u Holandiji ili Njemačkoj (kod rođaka) !
BONI , DA MU SE ŠTA NIJE DESILO ???
i kad ga uhvate - ako ga uhvate - opet ce biti na teretu drzave narednih 27 godina, zato je to trebalo drzat u atvoru do izricanja presude da je kriv a onda laganini na elektricnu stolicu i cao vratiti smrtnu kaznu i pogubiti par najtezih kriminalaca i zlocinaca pa da vidis sto ce kome sta naumpasti
Ma jok, on je vec u Sjevernoj Koreji.
Dusan je u Istocnoj Bosni ili je u Trebinju Za garant.
Pogledajte ovde mozda ga prepoznate; Link;; http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=25304:maala-naoruane-vehabije-hodaju-po-multietnikom-vlaiu&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Postroji Prijedorsku policju uza zid i za dvije minute znace se gdje je Dule.Dosta vise sa prelijevanjem iz supljeg u prazno.Svjedok sam mnogih ratnih zlocina,zlocinaca i na kraju sam slucajno nabasao na jednog kojeg su krili i cuvali isti ti koj sad rade u Sipi.