Komentari (1162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoko kukavička!
poginuo od zlocinacke ruke
@arjuTOK1NGtumi: Da sam zločinac ubio bih se. Savjest mu je bila jača od herojstva. GoFno ustaško.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ode lik herojski
@fantom slobode imas li ti muda popit otrov? mogo je sacekat 7-8 godina i izaci..
@fantom slobode gerlinga je cekalo vjesalo nakon izlaska iz sudnice.. ovaj je mogo igrat karti u zatvoru par godina i otici kuci
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Baš je žalosno što je sin zapovjednika odreda el muđahedin na vlasti u bih,no i tome ubrzo dolazi kraj,živi bili pa vidjeli.A junački čin Hrvatskog heroja nam je samo dao želju da vas pobijedimo,nadjačamo,izdominiramo,itd.
Al potegnu ga starac onako komunisticko-socijalisticki..
Imam osjecaj da je to jedna velika gluma, da uopste i nije popio otrov i da je ziv, odnosno da nije umro...
Nije umro nego livso
Trebali bi kafiri cesto da mole kamenje i kipove da im spase njihove heroje.
s prIJezirom, hahahaha, nema dalje
I na kraju krepao kao ratni zlocinac
Gadi mi se kad citam ove komentare.. Kao da narod u BiH nema pojma zasto je rat uopce bio i zasto je zavrsio kako je zavrsio, a kako vidim neki u glavama, a i po komentarima jos ratuju. Rat je bio iz interesa.Alija Izetbegovic je uradio vise zla Bosnjacima nego Praljak, a Tuđman hrvatima vise od Milosevica. Kad bih dao pusku da ubijete nekog, a da zauzvrat vama ubiju nekog. Biste li pristali? Ako da, radije uzmite otrov ubijte se.
Haj živio, krme ustaško......
DJED TI BIO USTAŠA I BORIO SE NA DRINI DA NAS SRBI NE ZGAZE KAO ŠTO SU SADA UČINILI U SREBRENICI, BUDALETINO JEDNA
dosta je meni svih vas...brisem aplikaciju klix
Drage komsije Hrvati, mogli ste ostati gospoda, a ispali ste Tudjmanovi papci sto love u mutnom, na foru pokusali klepit dio Bosne, dok su nas cete zasipale granatama.Ovako ste se svrstali na agresorsku stranu. Covicu HDZ dobro si bio upoznat sa logorima i molim te ne cini zlocin prema svom narodu nastavljajuci s bolesnom politikom i krijuci zlocine iza sopstvenog naroda! Osudi zlocin ne podrzavaj ga ! Gubitnici su ideje Velike Srbije i Velike Hrvatske !
Hrvatska:"Primali smo muslimanske izbjeglice, pa smo imali pravo na genocid." Koliko smo mi primili hrvatskih izbjeglica iz posavine i RS? Izgubio si rat Sranjo!
Hrvatska vojska je pobijedila Mladića u Bosni i zaustavila rat, spasila Bihać i to treba jasno reći
Ostaće poznat kao general koji je uspješno izvodio akcije protiv civilnog stamovništa, u kojemu je omjer gubitka snaga bio 60 : 40 na njegovoj strani. Te omjer protiv ARBIH je bio 90 : 10 protiv njegove strane. Volim što smo toliko ludi da smo razjebali i Hr i Srpske želje i čestitke ovako mali.
odakle otrov govnetu ustaskom?