Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nipošto, nek umre pseto u samoći.
Jevreji najpametniji, nisu cekali ‘svjetske’ sudove da sude i mudruju.. ljudi osnovali MOSAD i ebali nacistima (koje su stigli) dalje od keve.. ludi bosnjo se uzda u medjunarodnu pravdu, u drzave i ljude istih koji su nijemo posmatrali ubijanje 4 godine, pritom uveli BiH embargo na naoruzanje da se ne moze braniti, aminovali Srebrenicu i sta sve ne.. al ludi bosnjo uvijek vjeruje svakom drugom osim samom sebi.. zato i jeste ludi bosnjo..
Nudimo sljedeće kredite: osobni zajmovi, zajmovi za poslovanje, kombinirani krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju i mnogi drugi. Pozdravljamo vas na priliku da dobijete sve vrste kredita po vrlo povoljnoj cijeni od 2%. Za informacije, kontaktirajte nas sada pomoću podataka u nastavku .. Naziv tvrtke: UPSTOX FINANCIRANJE Tvrtka e-pošte: [email protected] Tekst / poziv: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
Naravno da tre, još kad ti garantuju dvijde RS, pa to je 100% sigurica... da se neće vratiti. Kao da ti mafijaški boss garantuje da će njegov potrčko vratiti pare banci ako mu ova da milion na četiri dana.
Svako svoga očekuje i rado ga dočekuje!
interesantna osobina poturcenog kretenskog okota je da kad tad u sve sto slazu i izmisle fakat pocnu da vjeruju
Na grob kćerke koja se roknula njegovim omiljenim pištoljem? Hahahahahahaha
Nije lijepo sinko smijati se ničijoj nesreći, otkud znaš šta te može snaći... Voli te deda Ratko
Kad ga se sjetim kakav je napuhanko bio kao komandant brigade u JNA, u Stipu. Bio strah i trepet ne samo vojnicima nego i starjesinama. A onda je doslo do pampers nezgode. Koji odron za njegov seljacki ego.
Zdravstveni problemi su došli s godinama sinko, prije toga vas je Glavni šef množio s nulom. Desetine hiljada uništenih islamista govore same za sebe
@VracaSeIzHaga I opet nas preko 60% u BiH.
Ko ce da se kladi da se nece vratiti. Ostatak zivota maskiran u sumama kao medjed.
Nek dođe kod mene na jednu praljkovaču!
sa mog ces k.rca moci da vidis to sve
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
KAKO bosnajcima ne smijeta to sto ustase dizu spomenike diljem NDH ratnom zlocincu, kolovodji UZPa okupacije i agresije na BiH Sranji Krivoustom???? Daj neka mi neki novinar sa ovog porata na to odgovori????????????????????
Sjedi dze jesi i uzivaj u samoci usranko
klix je mrtav portal kao i pederacija BiH i jedini nacin da se citatalji -puturice i mujahideeni privuku da kliknu na vijest jeste pisanje clanaka o Heroju Ratku Mladicu!!!!
Kolko si bolestan.. Teško tebi kakav si ma jku ti je...
Zivio Heroj Ratko Mladic
Tako je, da Bog dao da nikad ne mogao umrijeti.
AKO GA PUSTE NAKON 24 H BICE FORA I PRICA KAO KAD JE DOSO KUCI NA PRAGU MU POZLILO TE JE NAKON UBRZANE LJEKARSKE POMOCI PREMINUO SAHARAN DRAGOG NAM POKOJNJKA BICE NAKNADNO OBJAVLJENA ITD ITD... RATNI ZLOCINAC I KENJAC STARI RATKO MLADIC !!!!!