Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ante Osvojili bi mi tvoje selo, ali ga nismo mogli naci na karti. To je negdje sjeverno od Fonjice?
Pa zar nije skandalozno drzati ovog sprskog monstruma u Foci, treba ga pod hitno prebaciti u Zenici ili Sarajevu da ga opet dodik ne pusti na slobodu !
moj rahmetli dedo ,beg, ti je tata pola tvoje familije , znaš onaj čiko što vam je dozvoljavao da radite na njegovoj zemlji i što vam je davao 10 % uroda ;) Moj dedo nije silovao tvoju baku i njene setre nego su mu se one dale za šaku žita ;)
Vodite ovog Stankovica iz Focanskog zatvora ili cemo ga mi ucmekati. Sve nam ovo malo Bosnjakinja i.p.o.j.e.b.a.Idu kod njega kao na hadz.
Sto ce vam Stankovic u Zenici ili Sarajevu ? Ne mislite valjda da ga drzite kao \'\'rasplodnog bika\'\' ? Zaista izgleda kao rasplodni bik.Sto je hamsama zinula p.... na Stanketa.
u zenicu kada dodje on....
nasli ga nadomak crkve? hm. vako su i dabica \"upecali\" kad im je dosla naredba. sigurno ga je crkva sakrivala (ko fol gradjani znali da je bio molim te pazi podvlacim U NEKOM STANU). pa pogledajte samo Dabica. Pravi ckrveni arhangel. he he
Smrt VELIKOSRPSKIM silovateljima i UBICAMA bosanske djece!
uhapsen u svome stanu...nakon 5 godina \"skrivanja\" otkrila ga glasna muzika?...kako su ljudi tamo glupi kad im se izdaje ovakvo saopstenje?
RADOVAN ... poznato zlocinacko ime....
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
Eto ti si procitao ali nisi razumio, a ako im djela pogledas onda ces vidjeti da su g^&&... To sto su i neki drugi nije validan izgovor.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
, nekima ratni zlocinac a nekima heroj . tako je to u ovoj nasoj bih
SRBI NAJBOLJI,NAJPAMETNIJI,NAJSMESNIJI - SMEH DO SUZA 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WG2DxRQStx0
Citiram ovom prilikom jednog univerzitetskog profesora koji je nedavno kazao: \"BOSNA I HERCEGOVINA JE KAO SEPTIČKA JAMA KOJA PRKOSI ZAKONU GRAVITACIJE, JER NAJKRUPNIJE FEKALIJE OSTAJU NA VRHU, I NIKAKO DA POTONU\" ... jasno je primjetljiv uticaj beogradske političke mafije, ali može se uočiti u prikrivenijem obliku i uticaj zagrebačke političke mafije, jel...
... pitam se u šta bi se pretvorile Sjedinjene Američke Države kad bi svakoj lokalnoj bandi bilo dopušteno da sebe proglase policajcima u političko-teološko-mafijašku strukturu, jel ???