Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj neće a Mile na njega ozbiljno računao na ovim izborima
Traktorasi izgubili nadu 😕😕🚜🚜
Pravi ,brdzanin, stoka ...
Koji Brđanin..
Brdjanin = djikan!
Normalno da nece nek umre u zatvoru zlotvor
Geni u krvi se ne rehabilituju.
Rašo Brđanin, vidi mu njuške genocidne, vid mu imena i prezimena. Oladi Rašo još jednu dekadu, majmune s grane.
Pojam "Rehabilitacija" je kod vallaha neprimjenjiv ! To samo treba tući i ne dati jesti i onda s njima možeš normalno razgovarati ! To čim je sito, osili se, i moraš djelovati represivno !!
Bravo Carmeloooo 😆😆👍🏻
Haha te generacije metak jedino moze pomoc
Srpska vlast je 1941 PRVA sa radošću javila Hitleru da je Beograd prvi grad u Evropi koji je Judenfrei.A ja se pitam jesu li Bošnjački a pogotovu Hrvatski političari UMOBOLNI?Slušaju Vučića u Americi kako Jevrejima prodaje damu za bubrege kako su oni zajedničke žrtve?
"Sud je u presudi procijenio kako se navedeno pisanje ne može podvesti pod izražavanje mišljenja, jer se radi o teškoj kvalifikaciji, koja nije potkrepljena činjenicama i dokazima koji bi potvrdili te činjenice" Sve cinjenice mozete procitati na stranicu https://www.6yka.com/novosti/donesena-presuda-bjegunac-stefan-karganovic-oklevetao-udruzenja-koja-je-stavio-na-listu-rusilaca-republike-srpske.
Mora da su mu našli Radovanovu i Ratkovu sliku u sobi?
@sandor1 Nasli mu kokardu u bulji!
"Prije šest godina, krajem februara 2014. godine, na web portalu SNSD-a pojavljuje je PDF izdanje publikacije "Rušenje Republike Srpske - teorija i tehnologija prevrata".
@realnost123 koga to zanima??
Ratnim zločincima nema rehabilitacije
"Nakon pet godina suđenja, tri udruženja sa Karganovićeve liste među kojima su Transparency international u BIH, magazin BUKA i Helsinški parlament, dobila su sudski spor protiv bivšeg direktora „istorijskog projekta Srebrenica“, koji se trenutno nalazi u bjekstvu zbog poreske utaje" saopštile su ove tri organizacije".
Brdjanin😅