Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo Ratni vojni invalidi sto se tice Advokata Amile Kunusic vi ste u pravu to je jedan prevarant koji je i nasu porodicu zastupala i odustala navodno Dobila radno mjesto presjednika advokatske komore. Pa zasto ne zatvori advokatsku kancalariju jer je u sukobu interesa znaci inas je prevarila napravila je neki dil sa optuzenim tako da smo ostali na leru koga sada naci a imamo raspravu za mjesec dana to je razlog da bi izgubio spor VELIKI POZDRAV
pa dobro u cemu je fazo? eto hajd recimo stane izgradnja benzinske pumpe, kakvu korist narod ima od toga? a izgradnjum tu su nova radna mjesta!? fkt ne razumijem
Ako ovi RVI imaju primanja iz Budzeta BiH,treba im oduzeti tu zemlju,prodati je nekom ko ce nesto napraviti tu,nekog zaposliti-a te pare u Budzet. A ne ovako,njihovo je-a izgleda ko strasilo pored puta.Digli su su vala i oni,sad im i zastitari krivi.Pa zastitari rade svoj posao.Ako si RVI,ne znaci da mozes raditi sta hoces!? Ova prica smrdi-cuj ona ih zastupala,sad im uzela zemlju,pa oni protestvuju,pa ovo,pa ono.Uzas... Novinari,molim vas,napravite solidan clanak i objavite ga,sa cinjenicama, obje strane da se izjasne,itd.a ne ovako.Vidi se s kilometar da ste na strani RVI,a oni su protiv zastitara koji samo rade svoj posao,i protiv sudskih odluka,koje bi valjda trebale biti legalne..
Dobar naslov za film. Odma snimam. Glavna uloga Stalone. Ono uzimaju mu pumpu a on jadan iz Vijetnama šljego (borac jado). I konačno odluči da uzvrati. Kupi tenk, dvije-tri pljuce i pravi ma.sakr. Ima da fasujem oskara za 9 kategorija.
Je li ovdje ikome ista jasno sta se desava?! Koliko shvatam dvije strane se spore oko komada zemlje i to sada zasluzuje 5 dana intenzivnih clanaka, PR-a i propagande.... pa ko je lud ovdje? Kako mogu borci biti vlasnici zemlje... jesu li dobili to poslije rata kao nagradu?! Pa nisu PLACENICI pobogu.... ili jesu... Izgleda da je 90% patriota izginulo \'92, a poslije toga ih u Armiji naslijedio sljam koji i danas osiromasuje drzavu svojim lopovlukom, neradom i ljenoscu.
hahha .. nisu uhapsili zastitara.. pa normalno da ga nisu uhapsili, zašto će njega hapsit nije on išao na tuđi posjed i pravio probleme..
Prodali ste zemlju, sta je sporno sad? A ako je i neko vadio pistolj na vas, sto vi sad ne vadite na njega? U cemu je problem? Imate ime, imate prezime, imate adresu stanovanja, imate njegovo kretanje, imate para za prigusivac, imate para za fantomke, imate znanje, imate mu.d.a sta jos hocete? Da vam napravi neko cijeli plan: \"kako da covjek nestane sa lica zemlje u pet koraka po uzorima na italijanske i ruske mafije\".
Je\'l ko vidio pumpu? Za baciklo