Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah... Kad je bila prva parada ponosa u Sarajevu, upravo je Mujo Aganović bio ispred Parlamentarne skupštine BiH na anti-LGBT protestu i Ambasadi SAD-a u Sarajevu tom prilikom javno poručio kako ih ne treba, i kako ih neće slušati. A sad im piše pisma i nešto ih moli.
obneeviiidiii nesaaanjajjjj bice tvojaa nesanniiicaaaa
Da li ste pozvali Srbe i Hrvate da sa vama učestvuju u tom protestu, naravno da niste. Tako da možete sve to da tražite 23%.i fino naglasite mi muslimani tražimo sve to, a za ostale nas boli k
Ovi sami sebe potkopase ovakvim nastupom. Ne zelim ni ja da se ponove obezglavljeni hrvati katolici u srednjoj bosni, sa izvadjenim ocima.
Da se kaze fadilu i bakiru da povecaju socijalna davanja
Uhljebi odrecite se primanja u korist mladih novih radni mjesta a ne igrati ko mecka po naredbi politicars
Jel moze jedan dan dragi islamizirane Srbi/Hrvati bez kmecanje??? Jel vas uci to Kura'an?
kmecil' ti mama?
Nema pogodbe bošnjaci moraju vladat cijelom bh i drugima birati ko ce ih prestavljati
Mir! Pravda! Pravda!!
Jel to njih Fadil postavio? Ili Bakir. Njima treba dati posao i dobre penzije, a ne samo donacije ako zavrijede na stajanju na hladnoći. Neka se Bakir i SDA vrh postave pred OHR. I neka ih oni budno prate.
Narod izabere narodne predstavnike da stoje na hladnoći pred OHRom, a oni zahebu sve pa pošalju opet narod da se mrzne.
Sprčilo im sinoć Baketa pa odmah prema OHR-u
Nesanica vodi čovjeka padu imuniteta, stresu, halucinacijama i konačno kolabriranju. Savjetujem vam da ipak spavate s jednim okom otvorenim.
Trebali ste samo napisat 1 stavku promjena ustava ...
Je li ovo baš slučajno organizirano danas, kad je BiH inače nastala kao ‘zemlja hrvatska, srpska i muslimanska’, da bi se gurnula u stranu povijest? To je bilo 1943. 1992.-1995. nema veze s tim.
Bake kaze da nema zime za državu jer ce te se opet borit pa kad šehidite izučiće vam koju fatihu.