Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da je Klix napisao prema navodima.. Hag presudio ratni zlocin al za klix jje to i dalje rekli oni mi njih klali
Besposleni popovi i jarice krste. Civili su kolateralne zrtve u svakom ratu. Zao mi je svake nevine zrtve ali mi ne pada na pamet da hodam okolo i obilazim mjesta stradanja. Svako neka se moli za svoje i na svoj nacin. Nema logike da me oni koji su nas( sva 3 naroda) ubijali sada idu miriti a mi se sami izmirili i bez njihove pomoci.
Ko god da je činio zločine MORA za to i odgovarati!!!
svatko ubijao kako je stigao
Netačno. Zna se sve šta je i kako bilo. Ali bez obzira, svi zločinci moraju biti kažnjeni, žrtve pronaći smiraj a porodice umrlih ukopati svoje najmilije