Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proklet da je svako ko je ubijao civile u ratu...i proklet da je svako ko je po osnovu ubijenih profitirao...bilo materijalno bilo u dobijanju politickih poena... bivsi diverzant i armije BiH
Slava svim nevino ubijenim, ubicima zatvor i vjecni nespokoj.
Svi moraju prije svega osuditi zločince iz vlastitih redova, i procesuirati ih ako su dostupni.Samo idioti mogu zastupati nebuloznu tezu kako ABiH, čiji sam i ja bio pripadnik, nije mogla počiniti zločine, jer se branila...od male Mladenke, možda?
Ovdje je trebao danas biti Željko Komšić...ali naravno da ga nema jer ga ne zanimaju ubijeni Hrvatski civili...on se Hrvatom izjasnio samo da bi dospio na glasački listić...djubre licemjerno
Čuj regiona .... što se stidite napisati iz zemalja nastalih iz republika bivše SFRJ !
Ubijanje civila,silovanje,pljačka,paljenje kuća itd bilo je u strategiji genocidaša i UZP ovaca,dok su zločine nad civilima činili pripadnici AR BiH na svoju ruku i zbog toga su neki za vrijeme agresije na BiH bili osuđivani.Eto tu je razlika.Pozdravljam svaki potez na pomirenju,ali prvo istina i samo istina.
Vidim ovdje hoce da izjednace sve 3 strane,ali ako su svi isti kako objasniti da Bosnjaci cine 90% civila ubijenim u ratu....Kako to spinovati
Nista od ovoga,dok se ne priznaju Haske osude za genocid I UZP ne mozemo dalje.Treba poceti od vrha ...
Kakva propaganda i podvale, ispada ovako da je jedina legitimna vojska u RBIH-ARBIH je isto što i ove dvije paravojske koje su presuđene za najgora kršenja ljudskih prava, terorizam, uzp i genocid, sramotno..Ovo nam rade NGO tzv "mreže mira" razni "borci za ljudska prava" fuj, podlo da podlije ne može biti..
@Musantopgooser23 Istraži malo, druže. Zaviri. Raspitaj se. Pročitaj. Našim legitimnim "herojima" je presuđeno štošta, da se ne lažemo. Možda bi i Alija danas ležao u Hagu da ga smrt nije na vakat spasila.
@Musantopgooser23 u pravu si baš je podvala čim svi dobivaju ratne penzije i ko je bio za i ko protiv BiH u ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jezivo, vječni mir i spokoj nevinim žrtvama
Hvale vrijedno. Tako treba za sva stratišta. Bravo dečki.
Ne vidim da je "zlatni ljiljan" bio na komemoraciji. Mladenka Zadro je tad imala 4 godine kad je ubila njegova vojska. Sramiš li se, pijanduro???
Gdje god je neki narod bio zametnut inu manjini drugi su se iživljavali nad njim.Naša realnost.