Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranjen dolazak u Goražde jer je izjavio da je SDA prodala Žepu i Srebrenicu i da snosi odgovornost za zločine koji su se odigrali u tim enklavama. Jel' slagao nešto??
Pelam je u toku rata izgradio kuću sa bazenom, a ja kao dijete u to doba, u Goraždu, nisam imao hljeba da jedem. Pelam i njemu slični su uzimali hranu iz humanitarne pomoći, koja je inače trebala da se dijeli stanovnicima tog grada i prodavali je po nezamislivo visokim cijenama.
Ovo kao zavjet šutnje ko u mafiji.
Gledao tog lika neki dan na tv, mnogo kenja .
kad te današnji nesposobni, kriminalni i podobni političari proglase personom "non grata" to ti samo može imponovati, njima su poželjni i prihvatljivi samo nepismeni lopovu poput njih
Izdajnika treba obilježiti jer ima dosta glupog svijeta koji ne razumije stvari. Čestitam Gradskom vijeću Goražde!
Ne moze se izjednaciti ARBiH sa cetnicima koji su klali i ubijali svo nesrpsko stanovnistvo.
Čovjek rekao istinu o zločinačkoj tzv. Armiji BiH.I naravno odbačen od poštenog naroda kojeg vode Bakir,Osmica,Asim,Sebija...Bože me sačuvaj takve države i vođa.
Za nečije interesne želiš iskriviti sliku o Armiji RBiH i časnoj borbi za odbranu države, a što Amire pobježe iz Goražda u toku rata kada je bilo najteže.
Covjek je samo rekao Istinu ,drzava ga je htjela likvidirati (Citaj SDA stranka) a to sto je u Gorazdu proglasen nepozeljnim to samo govori koliko je primitivizma,saljakljuka,prodanih dusa u tom gradu
Znameniti ljudi iz Gorazda: ministar Radeljaš , lopovska seljačina Budnjo, ssovac Djozo .... i onda da se nasekiraš kad te proglase nepozeljnog u takvom društvu.
Ništa nije slagao, zato i nevalja
Amir Reko je gromada od čovjeka, kada se spomene njegovo ime trebaju svi da ustanu, toliko
Ima li ko da bi reko da nije heroj Amir Reko!
Nigdje se nije izrodilo toliko autodestruktivnih nesretnika ko u nasem narodu. Svi misle da su bitni, bitniji od naroda i Drzave. Pocev od Abdica, preko Galijasevica, do raznih Reka, koje je u nedostatku bitnosti obmanula vlastita pohlepa...
Person non grata, ko naš Sejdo u Hercegovini
Isti Savo Milosevic 😂