Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ti, ne mozes protiv istine,ENGLISHMUJI. I umrijeces jednog dana grizuci se.
Radovan je uvjek jebavo zapadnjacke ,,civilizovane ,, demokrate u mozak. Oni mu to i dalje omogucuje. Zarnije dovoljno dokaza za njegove zlocine? Ali komedija ide dalje.
Bravo Martine. Kratko o novijoj istoriji:: Srbi su ratovali u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu!!! 4 rata u 10ak godina... N.A.T.O. savez je u svojoj preko 60 godina dugoj istoriji bombardovao samo dva naroda: Srbe i Talibane. Prvi su bili Srbi, u RS-u a poslije i Srbiji, iz 2 odvojena ali slicna razloga. Inteligentnog srbina (cak i onog nacionalisticki napaljenog) bi ovo trebalo navesti bar malo na samokriticko razmisljanje!!!
tako je, sav svijet je izasao da zakuca srbiji ekser u glavu, i formalno obiljezi srbiju kao barbarsku p3dofilsku drzavu koja unistava vjerske manjine isto kao talibani.....