Unio nemir među zatvorenike
0
Ratko Mladić se posvađao sa svima u Hagu
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratko mladić - RATNI ZLOČINAC
Znači šešelj je taj koji uvijek stoji mladiću iza leđa - i kad mu ispadne sapun! Rupa je rupa, kako reče šešelj! :)
Ovom ludjaku treba dodijeliti 7000 mm konopca i objesiti ga u klozetu dje seselj cuci i nateze se kad ima tvrdu stolicu.
.p.o.d.a.j.t.e. .m.u. .c.e.r.i.c.e.v. .t.u.r.b.a.n. .d.a. .o.b.r.i.s.e. .g.o.v.n.a.
Jao jes mi ga zao.. da Bog da da zivi jos 100 godina djubre.
Breaking news iz Haag-a Ratko mladic polomio inventar jer su mu priopcili da vise ne smije koristiti Pampers pelene. Od sada novi sponzor \"ukakanog dzenerala\" je tvornica Violeta. KUPUJMO DOMACE !!!
Stoka ostaje stoka.......genocidna seljacina tj gedjo prve klase....sta je drugo bilo za ocekivati !!!!! SIKTER
ja sam smrd.ljivo ko-pile ..rezultat pijane orgije na kojoj su moju pijanu smr.dljivu mate.rešinu punili spermom četa naših ulojanih bradatih četnnika
Nisam znao da su Bosnjaci ratovali u ovom ratu,odkud oni u hagu? to mora da je neka greska.
NIJE NI CUDO KADA MU JE LANAC PREKRATAK .
Nisam znao da su Bosnjaci ratovali u ovom ratu,odkud oni u hagu? to mora da je neka greska.
ovaj soton je jedan obični č****k, i ništa drugo, zadojen mržnjom, a nek zna da srpski narod nije kriv za sve zločine koje je on i slični njemu činili prema drugima, nikada ne treba jedan narod optuživati, već pojedince koji pokušavaju ukaljati čast i obraz naroda...
trebali bi napravit Big Brother: Den Haag
.a. ..u. o.v.oj d.e.b.i.lnoj. B.o.s.ni .z.l.o.c.i.nci .su. .b.i.li SVI
..o.p.e.t. .v.e.li..m.,. .l.ib.o. .me .r.a.ck.u z.a. sv.e .pa. .i n.a .gl.upo.g. r.a.t.ka .m.l.ad.ica.. s.er.e.m s.e .n.a ON.E. K.OJ.I M.OL.E!!!
Nek\' ga prebace u Zenicu, da zatvorenici unesu u njemga \"nemir\".
A ko mu mjenja pelene?