Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli pampers na svom mjestu djenerale :))
Samo da se ne usere
@generaleHVALA Mi smo to od vas naucili, tako da to nije nista novo. Ubijati ne naoruzane ljude, to i jeste serbska hrabrost. A onde gdije treba stati iza svojih djela, i pokazati hrabrost i prihvatiti odgovornost, tu se sa pampersom ide. Toliko o serbskom junastvu :))))
Tacno uzivam kako sada Srbi sami sebe osudjuju da su genocidni narod. Do juce su govorili nemojte citav narod poistovjecivati sa ratnim zlocincima, medjutim ova stranica sa svojim komentarima sve na kraju kaze. Ipak ste svi isti.
Kada vidim ove srpske poltrone, koji brane Pampersa i nazivaju ga herojem, dolazim do spoznaje da je ovaj svijet stvarno poremeceno mjesto
Ziv nam bio Djenerale!
Hvala svim muslimanima koji su se casno borili na strani VRS, koji su svoj srpski narod i zemlju branili od laznog SDA bilbord naroda. Zivjela Republika Srpska braco i sestre.
a nije mu bio stres da ubija neduzan narod...
Da ne dobije srcani ? Hah
Ratko upo ti glatko ,.....
Ziv nam bio Djenerale! Narod ce te pamtiti!
Hvala svim muslimanima koji su se casno borili na strani VRS, koji su svoj srpski narod i zemlju branili od laznog SDA bilbord naroda. Zivjela Republika Srpska braco i sestre.
Kriv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci stigao Pampers. Bili su ostali bez, zato se nije znalo hoce li prisustvovati.
Koji bi to show bio da ga oslobode, pa ga ovi u RS docekaju ko kralja. Rat bi zapoceo u roku tri dana