{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ratko Mladić prebačen u bolnicu

S
10.10.2011. u 21:58
0
59
Ratko Mladić prebačen u bolnicu
0
Ratko Mladić prebačen u bolnicu
Ratko Mladić
Ratko Mladić, protiv koga se vodi proces u Haškom tribunalu, prebačen je u holandsku bolnicu "Bronovo", izjavio je njegov branilac Miloš Šaljić.
Mladiću je bilo loše zbog čega je ljekar uradio pretrage, a pošto ništa nije nađeno, prebačen je u bolnicu i data mu je infuzija, rekao je Šaljić.

U Tribunalu nisu mogli ni da demantuju niti da potvrde ovu informaciju.

Na probleme sa zdravljem Mladić se požalio i na statusnoj konferenciji koja je održana prošle nedjelje u Tribunalu. Rekao je da mu se pokrenuo kamen u bubregu, pa su stražari morali da mu pomognu da ustane i obuče se.

Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske zatražio je i da ga pregledaju ljekari koji su ga liječili u Srbiji od 1996. do 1998. godine, i koji su upoznati sa njegovom dijagnozom. Mladić je rekao da ga nije sramota što je bolestan, da hoće da se liječi i da ne usporava proces, jer želi da dođe do istine.

Glavni Mladićev advokat Branko Lukić rekao je ranije da će se odbrana generala obratiti Republici Srpskoj ako vlasti u Srbiji uskoro ne odluče o formiranju ljekarske komisije koja bi pregledala Mladića.

"Naša sljedeća opcija jeste da se obratimo Srpskoj. U naše ljekare general ima povjerenje, a mene kao advokata ne interesuje da li je u komisiji Rus ili Kinez, jer smatram da bi svaki ljekar trebalo svoju dužnost da obavi kako treba, da bi dao objektivan nalaz", rekao je Lukić.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: