Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice da je popio 7 jegera a nije ga vidio babo
Tebe treba da bude stid branis ratnog zlocinca. Nisu Bosnjaci u jednom danu pobili nekoliko hiljada neduznih ljudi. Po vama je heroj neko ko je napadao glade,zedne i nenaoruzane ljude. Toliko o vama...
Mi smo mancipovan narod, zivimo u gradu...sume smo vama ostavili da ih cuvate od vukova...iako te iste sume opet nama pripadaju...u tome je poenta MANCIPOVAN !!! Slino seljoberski nauci se pricati,pa pisati,i tek onda se javi bilo gdje....seljacino nepismena....\"mancipovana\"... PS.Opet neces skontati znacenje ovog komentara,ali ni ne moras,jer seljak iz opanka moze izaci,ali opanak iz seljaka NIKAD....
Ajd molim te potkrijepi mi cinjenicama svoju konstataciju,ako ti nije problem....jer,decko samo crno na bijelo se pika....:))
pelene pravo volimo, i svaki dan ih trosimo, molfix rjesenje pravo je, da budes suh lako je...
Glupog generala majko draga. Prvo ga na gu zi še njegovi \"srbi\" iz BiH, pa ga onda na gu zi še njegovi srbi iz srbiju. Sad im ne treba više, može slobodno krepati, ko ga je be, a Darko i mama neka se snalaze. Kako si glup, mora da si iz Kalinovika !!!!
pa vidiš pacifisto ja bi sad bio gori od njega ,a da ti objašnjavam razloge nećeš shvatiti!!!! KO OPROSTI,ZABORAVI I NESPREMAN bude usrani mu vlah kući došao!!!!
hoces chobane reci da ste EEEE Emancipovan,ne mancipovan! axaxaxxaaa manzipovali se vi sa begovima i stranik okupatorima,i zato ste ziveli po gradovima,jer ste po selima i slobodnim delovima niste osecali sigurni! nego uvek uz vojni logor!...kao i gamferi,nema gamfera po selima,nego uz grad,mahale i slicna vasa azijatska naselja! jad i beda
Genocidna zvijer se i mora drzati u kavezu !!!! SIKTER....ps mada je za ono sto je uradio zasluzio u najbolju ruku da zavrsi kao Musolini
Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\" (skriveni komentar)
molim sa-x da ne pise vise o ovom bolesniku! !!!! genocid ispade najbolje placen posao.. neka crknu svi koji su zastranili pa podrzavaju \"generala\"
ne rise majke ti, pricas nepovezano
sta ti je primitivac jedan, s takvim komentarima se uopste ne razlikujes od mladica i njemu slicnih krvnika
Oštećena katolička kapelica u Rakovici, ali male đoge & bakiri & šagolji sa www.islamabad-x.com odmah su zabranili komentare. Neki dan pravoslavna, sada katolička, to je ta država za čovjeka, multikulti, građanska država i ostale priče za malu djecu. Sram vas bilo! I još stavljate minuse, što znači da odobravate! Aferim, Bošnje!
drzi se ratko, ili ce ti ga radovan glatko
Oštećena katolička kapelica u Rakovici, ali male đoge & bakiri & šagolji sa www.islamabad-x.com odmah su zabranili komentare. Neki dan pravoslavna, sada katolička, to je ta država za čovjeka, multikulti, građanska država i ostale priče za malu djecu. Sram vas bilo!