Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li smo mi toliko glupi kao nacija ili smo ravnodusni onim sta nam se desilo. Srbija je krila heroja Mladica i oni ga gledaju kao Drazu Mihajlovica!! Bosanci i Hercegovci da li iko misli na majke sto su izgubile sinove,muzeve,oceve i jos nisu im kosti pronasle a onaj krvnik je dobio tu cast da ode na grob svoje kcerke. Osjecam se tako ponizeno kao Bosanac i Hercegovac. Zasto Mi sutimo??????
pošaljite ga meni da mu izvadim i prodam bubreg. šifra: hasim taci
i u toku operacije se usrao. e sto zasmrdi cijelu salu. on kao da vlastito sranje jede.
Vala se u mojoj kuci jede slanina pa nek r.e.i.s prica sta hoce.
Da sam znala kakva je slanina haman nikad ne bih legla pod turcina
Dragi moji SOKOCANI, PALJANI GRADJANI KALINOVIKA I OSTALIH O.P.R.D.I.N.A, duznost mi je da vas obavjestim da mijenjam svoje ime i prezime posto sam se KUKAVICKI PREDAO i uneredio u sudnici u Beogradu u S-RATKO S-MRADIC i molim vas da me ubuduce ovako oslovljavate.. VAS EROJ..
DABOGDA POJEO 10 JORGANA DOK IZDAHNEŠ. A RAČUNE LIJEČENJA ISPOSTAVITI REPUBLICI ČIJI JE ON STANOVNIK.
vesna (hatidža) zavjera ,ba zavjera...
dugu, tesku i bolnu smrt ti zelim!
Zar niko ne vidi da se Mladic podvrgao i kozmetickim operacijama? On je potpuno promijenio izgled. Pogledajte oci koje su prije 15 godina bile skupljene, a koje su sad potpuno otvorene kao kod mnogih holivudskin neuspjelo operisanih spodoba, podocnjaci koji su potpuno uklonjeni, pa onda usta, sa podignutom gornjom usnom. Gdje je sve to radio i u kojoj bolnici?
24% daj se malo urazumi, nikakvih 24% nije u igri i ti to znas. sljedeceg puta nece biti, i to znas referenduma nema, i to znas daj boze da srbiji ostane i 24% kada se otcijepe vojvodina i sandjak. da se odmah razumijemo, nije mi ni malo drago zbog toga, ali to je neminovnost.
Tadic je strani placenik vatikanske zavere
zalosno... pa general je, kako god bilo, dosta zla nanio i samim srbima i njohovoj djeci koja su isto tako ginula u ratu. ne mogu da vjerujem da ljudi mogu biti tako primitivni i slaviti i velicati onog ko ih je bukvalno u crno zavio
.......uhvatili ga pred smrt:)
Adviser zasto mislis da je neko isfrustriran? general je tamo gdje je davno trebao biti. sud ce raditi svoj posao i to je to. svi koji su napravili zlocine (bez obzira na kojoj strani bili) po meni trebaju za njih odgovarati. ali, ako cemo biti , ili barem pokušati biti objektivni zločini koji su se dogodili pod komandantskom palicom ovog generala ne mogu se porediti, ako nista po masovnosti sa bilo kojim ili bilo cijim zlocinima.
A sto mi ne izadjemo na ulice ?? Mi izgledamo uvijek cekamo zadnji trenutak ?! HAJMO NEKA NEKO OZBILJAN ORGANIZUJE PROTESTE DA PROTESTUJEMO BOLJE NEGO ONI U BEOGRADU, DA SE BORIMO PROTIV FASI.STICKIH POLITICARA U NASOJ ZEMLJI + DA SLAVIMO HAPSENJE RATKA
Uz tebe smo Djeneralu naš! Ne daj se! Ti si naš heroj najveći! živjećeš vječno u našim srcima i srcima naše djece!