Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzenite,dzenane,almasa ahh almasa je bila secer. kad me zagrli u uniformi,ko.ka.rda na celu mi skace!
ovo nema ni u tunguziji....stititi ratnog zlocinca i jos sa pretpostavkom ulaska u EU....sramota al istina da je Evropa pokrovitelj tom genocidu koji je napravljen nad Bosnjacima .....uskoro ce i medalje da dijele genocidasima...fujjjjjj
Uhvatice ga.................................................................................................................................................................................................. ZA K.U.R.A.C!!!
pod kontrolu mamu vam fasisticku srbijo!, ima da sve amer provjeri, svaki detalj, sve evinetira, koristeci baze podataka i komputersku perfekciju, sve ce da isplovi na povrsinu! letice u zatvor udbasi i c3tnici. ponos vam nije dozvoljen.