Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA , demokratija i zakoni , pa jeli to moguće , ??? 😅😅😅😅
Izdajnici se vide iz aviona, ćehra ih izdaje.
E da znate kakvu koku u sda imaju u Banovicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaprijeti im silom !!! Jesi li SDA ili nisi , 😅😅😅
amin , 🤲
Treba forsirat pdO i sdO i pit kaka kolu skaj!
Mislis seosko vijece Banovici...da nije uglja nebi niko proso kroz Booonovice. Najbolje je da Bego i Kuko izadju na dvoboj sa kolutasima i to rijese...po svim obicajima koji dostoje divljem zapadu..
Neda Guto Begić stolicu
Seljak on i Safet Softić.
Banovići opštna? Ja mislio to neka mjesna zajednica
Kakav bi Kuka bio menadžer a da u roku od 6 mj. ne može kupiti 2 papka. Mnogo veće stvari je Kuka kupovao od 2 papka. Kupio doktorat, rudnik, pregradio pola Konjuha...
Banovicima je dosta da imaju sedam vijecnika
Rastuuu teeeenzije u BOooonovicimaaaa 😂😂😅
Vidi Bege poštenjačine. 🤣
Ne uzdajte se u Kuku,Elzinu...oni su prošlost u Banovićima,ta stranka je osuđena na propast i nestanak,kaže vam komšija iz Živinica,dobronamjerno!!
Zivinice su selo. Seljaci dali da se benzinska napravi na raskrsnici kod skretanja za Banovice. Nikad ne mozes doci do Tz normalno zbog zivinicke stoke. Jos dad i put krpe. Koja fukarastima
Tu će past mrtva glava,nije džaba bila zabranjena pjesma za vrijeme komunizma;Oj Čubriću,varošice mala!! Na pijaci u Banovićima dobila nastavak,i kraj,istorija se ponavlja!!
Koga je doktor? Zna li se sta?
Da znas kakvu koku guze u Sda.
fotelja mu je prirodno staniste kao i svim SDAovcima,srastao sa njom,pa normalno da je ne da.