Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ih ko zvao ?
Vidi sta je stoka smeca nabacala 😐
predjes granicu na nezakonit nacin, krades, strasis zene i curice, neki i ubiju covjeka, i onda zapalis sam sebi smjestaj u znak protesta USRED ZIME, i sad zaljenje... treba granice osigurati maximalno i iskesirati par miliona za letove ka maticnim zemljama...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošto svi imaju telefone, nek jave braći migrantima koji još nisu stigli kako im je fino u Bosni. Valjda se opamete pa zaobidju.
Znači koji raspad je ova država ja ne mogu da verujem. Ovi vozači su imali sreće što ih migranti (Kriminalci-teroristi) nisu poubijali i oteli im autobuse.
Fino je njima i na toj livadi, vojska je to, ISIL-ova, navikli su. Samo malo kakve žilet žice za ograditi, dvadesetak vučjaka, malo dugih cijevi na tornjevima okolo i riješen problem. Dok se ne sjete da im je kući najbolje.
E cuj nisu im dali ni kakit napolju pa im smrdi u autobusu, uzasssssss...
Imam jedan predlog za te Jadne vozace. Vidim autobusi su puni, vozite do sledeće nizbrdice, izbacite iz brzine ali prije toga malo Gas dodajte i izkočite. Problem riješen.
Bakireeee u svoje ih stanove smijestiiii
Ovo je iživljavanje i nad vozačima i nad migrantima, od strane nesposobnih idiota na vlasti. Deportujte ih sve nazad odakle su došli. Ako im ne možemo pomoći, a ne možemo jer nemamo resurse, onda bolje da ih ne patimo. Bolje će im biti tamo u ratu, nego ovdje u miru.
@gooUser1606245721 Gdje u ratu?
Ovdje grunf 5 kojem se briše 4 od pet
Vozači nisu tu da se bore s njima. Objasni situaciju kakva jeste i ne dodaju dezinformacije!
To sve prvo dobro prebit treba i tek onda istresti tamo odakle je doslo u ovu drzavu
Vozite ih u Hrvatsku. Jel oni tamo hoće?
@neverkombelizen podji i ti s njima, al’ ponesite važeće putovnice.
Isti taj Ado, lihvar klasican. Gleda samo gdje i koliko moze biti dobar. Daje izjave o situaciji od kuce, mislim da je bilo bolje dobiti informacije iz prve ruke, ali eto, ugurao se-skrece neku paznju, sta li. Covjek samo jak na rijecima... Ali eto svakom svacije. Kolege uz vas smo
Ja sam u jedno siguran a to je da smo mi banana drzava,
Žali Bože vozača, jest ih Selmo dobro nakederio
Vozite ih u precedništvo
Odvezite ih u banjaluku