Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vam Dodik sredi sa jaranom Milanovićem, što se sada hvatate za institucije BiH?
Opet ce to Srbi prije zaustaviti nego nasi gotovani. Nasi politicari daju izjavu uslikaju se i nista od toga. Slicni su Evropskim politicarima kada je u pitanju Dodik i sankcije.
Kakav jaran i kakve gluposti? Ti ljudi će umrijeti za par godina ili dekada a radioaktivni material će i dalje biti radioaktivan a tvoj pra- pra unuk ili unuka će postati Godzilla
Cijela Bosna je jedna velika deponija. Kako nam izgledaju šume, rijeke i jezera, bacamo opuške kroz prozor auta, bijelu tehniku i namještaj u šumu, kanalizaciju izljevamo izravno u otvorene vode...
Ko nas sta pita hahahah
To vam je za Pelješki most i vitalni nacionalni interes Srba. Eto kako vam hrvatska vraća
Ne da se mijesaju politicki, nego nas kradu na 100 nacina, a sad su nasli nacina i da nas potruju. Gdje je to na svijetu moguce. Hebo tu Eu gdje su ovi clan i pored korupcije, kriminala, svog neoustashtva, proruskog predsjednika, mijesanja u unutrasnje stvari drugih zemalja. Ali ko da gledam i ovo ce proci samo tako.
Samo se tješi, bit će ti lakše. 🤣
Dokaz koliko nas susjedi poštuju. Mi svi smo za njih ,bosanci' i u Zg i u Bg, i ma koje vjere i nacije se mi izjašnjavali, mi smo svi za njih građani 3. reda. I njihovi građani su im tek na 2. mjestu, nakon njihovih bližnjih prevaranata.
Ni slučajno zabraniti gradnju, neka to Mile riješi, svakako je pelješki most bio nacionalni interes. A nema ni neke štete, malo će Miletovi glasači da svijetle u mraku, ostali sa tog prostora ili su završili u nekoj od masovnih grobnica širom entiteta ili su protjerani..
I tako to ide kada se radi za interese susjednih država
Najodvratniji i najnesposobniji ministar !!! Ljigavac, zlostavljac, glupan!!!!
Konakovic ce pomoc samo ako ovi iz Hrvatske predloze da u Sarajevo odlazu Otpad odba bi na to Izdajnik Pristo !
Vi trebate nas a ne mi hrvati vas tako da možete nam ga dudlat.koga iz eu briga za selendaru kao što je bosna
Kad trpaju na granicu tzv. rs-a, tad se priznaje država odmah. Ko te šiša sad ljubavniče.
Pa to je drzavna imovina i drzavni interes, zasto rs ne poduzme nedto 🤣🤣🤣🤣
Izgleda da svi političari žure da se "ugrade".
Trebamo mi napravit nuklearku pored granice pa da vidimo sta ce bit
treba im predlozit da to prebace kod Dubrovnika ili Splita... ima tamo mjesta i nece nikom smetati
smeta vam sve ko sta drugi radi na svojoj zemlji te peljeski te ovo te ono sad ce vam smetati i fasade tudih kuca uz granicu meni ovo sve lici na huskanje opet jer ta vrsta otpada se odlaze gdje strucnjaci procjene a po vama ne/skolovanim komentatorima na klixu niko nista nema pojma samo ono sto nepismeni novinari napisu a bosna se raspada od tolikih strucnih politicara i novinara