Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz godine u godinu nam pričaju kako je sve više novca naplaćeno od indirektnih poreza. Mi se sve više i više zadužujemo. Privreda je u sve gorem stanju. Kako?
Uzimaju na dvije strane.. jedan dan.. mozda tamo kad zaprdis 60 godina i trebadnes u peMziju.. i vidis da si 40 godina placo.. da bi imo 300.. skontat ces da drzava nije tu za tebe.. nego da si ti bio sluga nekim gopsodarima
Vidjećete što je rast prihoda kad Kemal Č. vrati one 2 milijarde KM !!!
Mamu vam hebem parazitsku
Čovićeva zahtijevana financijska vertikalna u punom VIRTUALNOM kapacitetu ! VAko je Grčka oduvala 400 milijardi EU zajednici naroda, a Čova struže svoju zajednicu konsitututivnih na identičan način ! Srećom Grčka ima 1000 ostrva pa na kraju nije propala ko Grčka, samo su vjerovnici preuzeli otoke u vlasništvo, a BiH nažalost nema otoka a ima Čovića. KONAČNI ISHOD JE JASAN ! :(
Evo i Dejtonskog garanta Čokolinde da se OČITUJE: --- Hrvati se sada osjećaju zakinutim i neravnopravnim, a u Federaciji BiH i nesigurnim, zbog čega sumnjaju u vlastitu budućnost u toj zemlji. Radi osiguranja preuzeli su GRANIČNE PRELAZE ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=31650 Operacija mala ali dobro isplativa ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42936/grabar_kitarovic_nakon_chokoladica_i_aviona_hrvati_u_bih_osjecaju_se_neravnopravnim_i_nesigurnim.html
@frka Možda radi sigurnsoti plaćaju PDV Dodiku, ko bi znao ?? SLabo šta u FBiH plaćaju !
Sve je to malo za guzonje.Nista bez 100 milijardi.
puse se balon koji ce da pukne vrlo brzo
Znaju to oni.. a kada pukne.. zahuskat ce balije protiv cetnika..ustase protiv cetnika.. ustase prptiv balija..
ko vidi te pare neka se javi.
Dobra. Suština je da se od relanih obveznika napalte virtualne, nevidljive pare u zamjenu za stvarne pare koje VIRTUELNE TVOREVINA tipa HErceg Bosne ne plaćaju godinama :))) Inače da nije tako miijardica stvarnih para od MMFa nam ne bi ni trebala ! I pristanak da Milorad učestvuje u kooridinacionom mehanaizmu EU !
@frka dozvoli jednuispravku, samo 10% novca od MMF--a ili bilo koje inobanke je papirni. sve ostalo je kao što kažeš virtuelna cifra. vjerovatno većina BH političara nikad nije čula za FRB.
taman za otvorit još jednu kOncelaaariju u opštini. strpat unutra je'no 8 službenika i dat joj naziv 'referentska služba za kopiranje opštinskih dokumenata'. a uposleni nek' se dovijaju hoće li dans ćevape iz 'mrkve', ili pitu ispod 'sača'. a pred kraj mjeseca: ja ću, bogami, danas samo kifle i jogurt, da odmorim malo'.
Ma potrošiće oni to brzo.