Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno nije bila ljepsa vijest od ove da se radpada SDA. Raspad SDA znaci preporod BiH ✊🏻✊🏻
Na tvoju zalost SDA se nece raspasti ,nego ocistiti od kukolja i lopova!!
Nemojte Gutu! Kad je vreca brasna bila svugdje 1000 maraka, kod Gute je bila 950
Znacki Kukic, Alic i Topcagic i svi koji su na Kukicevoj strani su bh drustvo doveli upravo ovdje gdje jesmo... politicko zaposljavanje kako bi se izgradila moc pojedinca a ne drzave i pravednog sistema. Svi koji podrzavaju KUKICA su rak rana drustva !
Ne kazem da je SDA ok al niko ne spominje UZP HDZ il sds, ipak ovi su veci neprijatelji BiH
Neda taj stolice možeš ga gutit koliko hoš.
Tuzli bi bilo najpametnije da se pripoji RS-u
Mole se svi članovi SDA da HITNO i bez odlaganja napuste BROD koji TONE !!!
Kome smetaju Jelena Karleusa i Hanka Paldum?
Kad se seljadija zavadi...do juče jarani bili, a sada smrtni neprijatelji.. Interes i samo interes..
Bolje je okretati njemačke babe i prati njemačke guzice nego vas gledati i slušati svaki dan kako nas j....e u zdrav mozak. Sve lopov do lopova i ovi koji traže smjenu kao i oni čija se smjena traži.
Ponovo SBB i Scepo u akciji
A heroin loš i nikakav
Svi odlaze iz zemlje jedino politicari i njihove porodice i rodbina ostaju u BiH. Njima nikad nije bilo bolje, para na sve strane!
Ova koalicija koja je danas na sceni je privatna koalicija Fahrudina Radončića i Mirsada Kukića i koja je dogovorena u Sarajevu u Avazovom tornju.
@BOSNJACKIpreporod auuuuuu onda smo najebali
jebote koja borba za fotelju
Ebo lud zbunjenog.