Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova SDA banda ce sve uciniti da smijeni sve sto je dobro i sto zeli dobro za Bosni iHercegovinu. Fuj, gadite mi se
hahahaha sta ova SDA radi, koji su to kriminalci
A Denis ima zmije i u svojoj politickoj partiji SDP - a, NIJE BEZ RAZLOGA NAS ZLATNI LJILJAN I PONOS RBIH-e Zeljko Komsic NAPUSTIO SDP ! U svakom slucaju ako SDA uradi to da zahtjeva smjenu Denisa Becirovica TO JE DOKAZ DA JE TIHIC SAMO DESNA RUKA GENOCIDASA SRBA KO I LAGUMDZIJA ! Ovdje se radi o krupnijim i vaznijim stvarima a ne o strankama, OVO JE UDAR NA Bosnjake , JOS Bosnjaci nisu svjesni POSLJEDICA ! Hoce li SDA dati mjesto Becirovica jednom genocidasu srbinu da bi nasavili PLANIRANI NESTANAK DRZAVE RBBIH-e ?!
Svu politicku zavrzlamu Bosnjaka zapetljao je Radonjcic sa logumdijom a ovim potezom i SDA mi se zgadila...........
u SVAKOM slucaju AKO TIHICu I SDA USPIJE SMJENU Denisa Becirovica ONI SU POLITICKI MRTVI ZA SVA VREMENA ! ZAPAMTITE ! Nece vise NIKO PRAVE PATRIOTE RBIHe i ISTAKNUTE Bosnjake U-BIJATI I SKLANJATI SA KLJUCNIH POZICIJA ! To je CISTA IZDAJA za NESTANAK RBIH-e !
SDA U ISTOM DJELU SA SNSD HEBAO VAS RATKO MLADIC I JEDNE I DRUGE ! S T O K O !!!
Znas Denise da redovno pisem da si jedan od RIJETKIH POLITICARA U STRANKi SDP - a kojeg NEIZMJERNO I ISKRENO POSTIVAM ! I DA SU SDA PAMETNI POKAZALI BI DA PRIDRZAVAJU JEDNOG OD RIJETKIH BOSANSKIH POLITICARA NA VLASTI KOJI STITI INTERS DRZAVE I BOSNJAKA KO NARODA KOJEG SU SRBI GENOCIDASI POKUSALI ISKORJENITI I UB-ITI DO ZADNJEGA DA SU MOGLI ! S V I KOJI SU LICNO PROTIV DENISA BECIROVICA SU PROTIV DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA ! I TACKA ! Imas moju podrsku Denise ! Izdajnicima DRZAVE RBIH-e i Bosnjacima kojima SVOJE politicke fotelje na VLASTI koriste JEDINO ZA IZDAJU I PLJACKU RBIH-e i Bosnjaka STOP ZA SVA VREMENA ! SDA , DRZAVA je IZNAD POLITICKIH STRANAKA I LICNIH INTERESA ! Dok srbi genocidasi podrzavaju svakog ko je na vlasti VI Bosnjaci UDARATE JEDNI PO DRUGIMA ! S T O K O JEDNA ! Uskoro su IZBORI pa ce te svi platiti KAKO STE I ZASLUZILI ! Ako JE LAGUMDZIJA TOLIKO SLIJEP NE ZNACI DA I SDA TREBA BITI KO ON I IZDAJNIK ! Koja SRAMOTA Bosnjaci !
I ovo malo poštenih ljudi otjeraste. Čestitke SDA za pokušaj uništenja MOJE domovine!
E moj Zlatko Lagumdžija ti si bolan samo za maltera i lopate. I ta djeca koju si doveo uskoro će na mješalicu zbog tebe.
Moj Denise, niti imas zivotno, niti poslovno, niti iskustvo u drzavnim poslovima. Zlatko te postavio da bi mogao tobom manipulisati. Sta mozes raditi takav nikakav, kad ne budes u rukovodstvu drzavnog parlamenta. Cekaj kisu, mozda ti Zlaja dadne da mu nosis kisobran.
Smjenjuj sve iz Stranke Dupelizaca i Papaka.
Koji je ovaj Denis strucnjak, da je u Tuzli u prostorijama stranke skinuo Titovu sliku i okačio svoju sliku. Pitam se da nije kojim slučajem izabran na ovo mjesto da li bi bio u prilici da ode do jadranskog mora, a kamoli do Brazila!