Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta bi drugo vlada znala nego da se natovari na grbacu gradjanima. Pojma i blage veze nemaju ni o cemu srugom nego opleti po kaznama, taksama, akcizama i bezbeli po kreditima MMFa. Sjeme vam se zatrlo zbog ovoga sto radite narodu!!!
ova fadilova vlada ce dokrajciti ovaj napaceni narod, potrsit ce i ovaj novac od mmf, kakav razvoj, ovdje ne postoji bolje sutra. a jos dvije godine vaseg terora narod mora prezivjeti
Sarajevom se voze krsevi zivi od auta , mi smo svi davno potopljeni nemamo vise ni za rezije i drva
Akciza na akcizu zato sto smo uveli akcizekoje nam trebaju da akciziramo akcize. Akciziramo vam ma...cu.
Jos jedan clanak za psovanje pljuvanje i bacanje kletvi na vlast, pa do sljedeceg clanka i sjednice
Rad svih organa izvršne a pogotovo zakonodavne vlasti se svodi samo na "relaksirano, komforno i bezobrazno" zavlačenje prljavih šapa u naše skoro prazne džepove ...
Sta zna ova Cociceva stara kurava.....ona nije sposobna krmad cuvati a kamoli obnasati tu funkciju
pa ljudi moji sve vam je jasno bilo kad je izasla vijest "bakir rucao u austriji od svog novca"
Sta reci ovoj prokletoj blasti vec samo navalite na sirotinju.Po nama je najlakse imate pravo mi smo vas i izabrali
Šta očekivati od desničarske koalicije nego deranje kože sa leđa naroda i davanje bogatima (bankarima, tajkunima, stranačkim uhljebima). Moderni Superhikovi.
Bake glumi "sultana" a fadilaga oprosti "vezira" :) i samo smisljaj novi harac narodu
E jadni ste vi kada klečite i čekate novac od MMF-a, a ne radite ništa drugo, osim što zavlačite svoje prljave ruke u džepove građana i kradete ih!!! Jadna je ova vlada sa ovakvim radom i rezultatima rada! Pod hitno bi svi komplet trebali da dadnu smjenu, ili da ih narod smjeni!!! Gdje vam je privreda, zapošljavanje, sangcionisanje rada na crno...smanjenje uvoza nepotrebnog svjetskog smeća, razvoj poljoprivrede, itd...zar živite od takse i kazni SRAM VAS BILO!!!
GOSPODO MINSTRI MOZE LI SE KAKO ROTIRATI NA BUDZETSKOJ S I S I
Nek šta pokušaju npalatit od 1000 arapskih firmi, hrvatskih kladioničara ili hotelijera iz Međugorja ! Pa nisu oni ni glasali za njih. GRAĐANI TRAŽILI STE NA IZBORIMA AKCIZE NA GORIVO ETO VAM IH OD DECEMBRA a od nove eksplozija LANČANIH POKUPLJENJA. Pa stoko jedna ne glasate vi da se nešto deašava DRUGIMA NEGO VAMA ! Od izbranih naravno, pa neće to sebi. A sebi zapošljavaju kćerkice, studijska putovanja, raskošni prevozi i ljetovanja. Nek konačno ukinu bijeli hljeb !
Znaci to je ta Ljerka bez cije dozvole Falus Novalic jedino na djumu smije,a i to nece za'dugo