Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pustite ga da se brani sa slobode!
hoce li dat presudu ovom monstrumu? sta odugovlace, ovo je vise nego licemjerstvo? haski sud nema djece, zena, itd...da se nemoze stavit na mjesto zrtve ovog psihijatra monstruma, srpskog dr mengela?
Bosnje kazu da im se zuri da se sudi tamo nekim, a kad treba poslati predstavnika i dostaviti dokumente, nigdje ih, svi stignu, samo oni ne mogu. Imate nekih problema, ili sta? Oni koji su najvise umijesani, ne mogu nikako dostaviti dokumente...uf...ovi gore pobrojani su glavni kuvari blakan zla!!!
http://javno.ba/slajd/ekskluzivno-uskoro-optuznica-u-slucaju-ministarka.html
Ja sam Monstrum Vlaški
I zrtve ovog krvolocnog monstruma traze PRAVDU i PRESUDU ko i hiljade dokumenata i licnih podataka koje je haski sud unistio prije dvije godine zato sto \" SMRDE\", to su dali ko objasnjenej!!!!! A KILIKO su dokumenata KOJI OPTUZUJU I DOKAZUJU da je nacisicka srbija GLAVNI arhitekta i organizator etnickih ciscenja Bosnjaka i genocida, AGRESOR i glavni krivac AGRESIJE nad BiH-om ko i rusitalj SFRJ u korist \"ideologije o velikoj srbiji\" sto radi i dalje i radi na UNISTENJE BiH6e na svak moguc nacin! haski LICEMJERNI CIRKUS pravde!!!! samo kad vidis KILIKO su ULTIMATUMA dali nacistickog genocidnoj srbiji za isporucenje hitlera ratka maldica onda znas sta cekat KO PRAVDU od haskog suda!!!! BiH4EVER!