Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krug 99%
SUD JE POKAZAO KO JE NAJVECI KRIVAC ZA SVE A TO SU CETNICI
eto jesu najveci krivci, nema govora, al kada budes pokazao prstom na "svoje" onda ta prica pije vode, do tada poklopi se usima i nemoj navracati u tuzlu, najebaces vise neg da si u Trebinje otisao :) u epicentar Cetnistva.
@6FeBTzReVoLuCiJaa ZACEPI CETNICICU U KOLIBU
Jbt kad se sjetim mog odusevljenja kad ova grupa debila prvi put okupila... sramota me bude.
znači, pred međunarodni kazneni sud ne može goniti niti suditi amerima, rusima, britancima, francuzima itd, jer su se isti ogradili od takvoga suda, pa tako nitko ne odgovara za s-ranja na bliskom istoku, za turske vojne upade u susjedne zemlje, za rat u ukrajini, i onda se nađe samoprozvani "intelektualac" i jos tome profesor u BiH i kaže kako je kazneni sud napravio dobar posao...
Lijepa slika , nek ima i većih dokonjaka od klix komentatora u ovoj zemlji😂😂😂😂
Smradovi
Bar da neko makar malo uvaži njihovo mišljenje što bi još i bilo kada bi Parlamentu federacije poslali neku građansku inicijativu, neko svoje zasebno mišljenje, neku preporuku i kad bi iz svog naslova izbacili ono "nezavisnih bošnjačkih intelektualaca" i primili se učlanjivanja intelektualaca iz reda hrvatskog i srpskog naroda, pa da imaju nekakav legitimitet i šire, što bi doprinijelo da ih se pika i vani. Ovako iz praznog u šuplje.
Ko finansira ove metuzaleme? Ako se i za njihovo naprđivanje iz budžeta daju pare, onda ne znam više šta čovjek da nam radi?
Podmlađuje se vidim i kadar osim ako dečko nije zaluto
Vako ćeš i ti završiti ako budeš previše učio.
@katonix2 ako me ne progura referenca od preko sedam tisuća komentara na Klixu neće ništa 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (4)