Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje biti hodza ili pop kod srba i hrvata, ja ne znam hodzu koji ne voza dobro auto ima lijepu kucu, prouce par dova ili dzenaza i lova kapa li kapa a ti truhni u BiMgu...
@BosanacCekaVizu Nije bas tako, zavisi od medzlisa i dzemata. Ima i hodza koji su u zadnjih par godina napustili posao i otisli u Njemacku. Naravno otisli u Njemacku da rade obicne poslove, ne da budu hodze tamo.
Ne se ri poga nćeru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niste morali pomjerati za heftu, mogli ste o jednom trosku zajedno sa Kongresom SDA.
@Diplomatic5555 O njegovom ugledu i tome šta narod misli o njemu vidjeli smo kad se kandidovao za člana Predsjedništva BiH. Lako je biti reis kad te stranka uvali pa misliš da si faca koju narod voli, a pravo stanje niđe veze.
Dolazi novi šerif u grad ...
Za stanje u drustvu je najodgovornija ulema( kler IVZ-a), ovo pise Gazali prije 800 godina.Jedini kandidat za ovo casno mjesto je uvazeni imam iz Zavidovica Izet ef.Camdjic,ali ove ulizice SDA stranke nikad ga nece izabrati.Preporuka za one koji ga ne znaju neka poslusaju neku od njegovih hutbi.
Ovim pojedincima kojima sve smeta i neznaju šta će od sebe opet kazem. Ljiječite se psihopate nije sramota!
Redovna procedura
Hoće li biti trojica? Po jedan iz svakog konstutivnog naroda.
Nadam se da će sledeći reis ko god da bude raditi.vise na edukaciji i promoviranju moralnih vrijednosti. Poljuljano povjerenje u IZ se mora vratiti. Moraju svi zajedno raditi na jačanju IZ nezavisne od politike. Među politicarima nema dobrih ljudi- čast izuzecima oko su zalutali u politiku, ostalo je stoka koja samo radi za svoj interes.
Radite šta hoćete ,ali ne dozvolite da Vlah vlada Srebrenicom :)
Jel Bakir jos na Birou? Eto mu prilike
Prvo ANP, pa onda izbor reisa, Cerić ni govora nije predao ANP za svoga mandará!
Ja sam trenutno bez zappslenja, mogu li se prijaviti. Ispunjavam uslove, Musliman sam i veliki imam.
ZA URAGANA JA BAR KAŽEM ISKRENO I KRETEN JE ONAJ KO OMALOVAŽAVA DRUGA MIŠLJENJA ...A SIGURNO SAM OD TEBE USPJEŠNIJI I OBRAZOVANIJI I KULTURNIJI....ETO NEKA ZNAŠ KO JE REIS .VJERA JE INTIMNA STVAR POJEDINCA.
DOK JE BILA JUGOSLAVIJA NIKAD NISAM ZNAO KO JE REIS NITI ME TO INTERESOVALO A SAD U RATU I NAKON RATA I KAD BIH HTIO NE MOŽEŠ A DA NE SAZNAS KO JE VJERSKI POGLAVAR.JEL TO DO DRŽAVE ILI DO VJERSKE IDEOLOGIJE.
Vjerski i politicki biznis su ovdje kod nas bolje placeni nego bilo koja profesija u Njemackoj.Uspjeli sudobro ukombinovati vjeru u politiku pa se tako medzu se super nadopunjuju pa ovu sirotinju lopatom uzimaju. Sjecam se dobro jednog dobro jakog supljka bivseg reisa Cerica u Foci na polaganju kamena temeljca za cuvenu Aladza dzamiju kad kaze : KAD BI IMAO 25 000 km KUPIO BI KUCU U FOCI I DOSELIO BI SE DA TAMO ZIVI
Red je da sledeći mandatar bude musliman
Hoće li morati predati ANP?