Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo se zgrozili nad ovim "ZLOCINOM",ali da li ste znali da je ovaj momak prodavao narkotike,a batine je dobio sto je neke momke "izlevatio" za isto. Zasto da žalim kada nesto prodaje sto ce sutra mom-tvom djetetu isto to ponuditi? Dobro je on i prosao,takve treba streljati!
Gori smo od Kolumbije!! Smrt stranackim kartelima!! Sloboda napacenom narodu!
Pobjegao u Srbiju kao i svi zlocinci.
Tek sad? Oni za takav ZLOČIN bili na slobodi svo vrijeme suđenja, a i poslije presude? Strašno. Neko ukrade vreću krompira i odmah u zatvor.
pa zar je na slobodi ovaj monstrum bio...a i ja pitam glupa pitanja...pa svaki dan ih vidjam po gradu...cak neki rade i za obavjestajne stranacke policije u civilu...